ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

Oglaševanje v tisku Salomonov Oglasnik

Salomonov oglasnik je na slovenskem trgu prisoten že vse od leta 1989. Salomonov oglasnik, ki izhaja ob ponedeljkih, je nepogrešljiv pripomoček vseh, ki kupujejo in prodajajo. Zaradi raznovrstnih rubrik in ponudbe oglasov je prav gotovo edinstven medij na našem trgu.

Salomonov oglasnik je edicija z malimi oglasi in oglaševalci, ki izhaja ob ponedeljkih. Omeniti velja, da je ponedeljkova številka še posebej zanimiva, saj obsega 240 strani in je obogatena s slikami.

Izkušnje nadgrajujemo že vse od leta 1989, kar kaže na našo uspešnost na trgu, oglaševanje pa nudimo tako v tiskani izdaji kot tudi na spletu.

Ko govorimo o malih oglasih, je Salomonov oglasnik najbolj uveljavljeno ime na tržišču, zato nam dovolite, da vam pomagamo pri vaši prepoznavnosti. Za vas smo namreč pripravili posebna mesta za oglase v tiskani izdaji Salomonovega oglasnika. Tako vas lahko izpostavimo celo na naši naslovnici ali pa vam več prostora namenimo v notranjosti. Vsekakor bomo poskrbeli, da boste opaženi.

Dovolite, da vas prepričamo. Tradicija in prepoznavnost štejeta, zato vam bo z našo pomočjo zagotovo uspelo doseči končnega kupca. To lahko storite na več načinov:

Cenik:

Za več možnosti in za vse nadaljnje informacije pa le klik na: OGLAŠEVANJE.

Želite oddati oglas? Za načine objav in za vse nadaljnje informacije pa le klik na: NAČINI OBJAVE OGLASOV.