ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

Objava oglasa

Objava oglasa na spletni strani salomon.si je preprosta in hitra. Ne zahteva takojšne registracije oziroma prijave. To storite pozneje, ko izberete ustrezno rubriko in tip oglasa (prodaja, najem, kupim ali podarim). Registrirate oziroma prijavite se lahko pozneje, zato je sistem uporabniku resnično prijazen.

Objava oglasov je za fizične osebe (oddani preko www.salomon.si) popolnoma brezplačna v večini rubrik. Izjema so rubrike Turizem in Zasebni stiki. Tam sistem zahteva plačilo, ki ga lahko preprosto opravite prek Valu ali sistema PayPal.

Oglase lahko oddate tudi prek SMS-a/MMS-a. Več o tem si preberite tukaj.

Objava oglasov za pravne osebe je plačljiva v vseh rubrikah. Ob registraciji na vaš račun salomon.si brezplačno naloži 31 evrov limita, tako da lahko še isti trenutek objavite oglase tako na spletu salomon.si kot v tiskani izdaji Salomonovega oglasnika. Stanje lahko spremljate v rubriki "Moj Salomon".

Denar na svoj račun lahko naložite na tri načine: prek Valu, PayPala ali preprosto pokličete naše strokovne sodelavce v prodaji na telefonsko številko 01/5880-022. V naši strokovni službi vam bodo ponudili najboljšo možnost oglaševanja za vaše podjetje. Izbirate lahko med več različnimi možnostmi oglaševanja na salomon.si, zato dovolite, da vam jih predstavimo.

Za več možnosti in za vse nadaljnje informacije pa le klik na: OGLAŠEVANJE.

NAČINI OBJAVE OGLASOV

Vaš oglas na salomon.si in v tiskani izdaji Salomonov oglasnik lahko oddate na več načinov:

 • Preko spleta salomon.si: vaše oglase lahko oddate preko spletne strani salomon.si, za kar morate biti registrirani uporabnik. Oglase oddajate tako za spletno stran salomon.si kot tudi za tiskano različico Salomonov oglasnik. Objava oglasov na spletni strani salomon.si je preprosta in hitra in ne zahteva tako takojšne registracije oziroma prijave. To storite pozneje, ko izberete ustrezno rubriko in tip oglasa (prodaja, najem, kupim ali podarim). Registrirate oziroma prijavite se lahko pozneje, zato je sistem uporabniku resnično prijazen.

 • v poslovalnicah:
  • Poslovna enota Maribor
   Ulica Vita Kraigherja 5
   2000 Maribor
   ponedeljek, torek in četrtek: od 9. do 14. ure
  • Poslovna enota Novo mesto
   Germova ulica 4
   8000 Novo mesto
   od ponedeljka do petka od 8. do 14. ure

 • 090 številka: oglas lahko oddate na telefonsko številko 090/41-49. Strošek klica je 1,99 EUR/min.
  Ta način oddaje malih oglasov je namenjen fizičnim osebam, samostojnim podjetnikom, pravnim osebam in oddaji ostalih plačljivih oglasov. Za vse velja »en klic en oglas«.
  Oglasi fizičnih oseb, oddani preko 090 linije, so v objavi 28 dni na spletni strani www.salomon.si in v 4-ih zaporednih številkah Salomonovega oglasnika.

 • z SMS-/MMS-sporočilom: več o oddaji prek SMS-/MMS-sporočila lahko preberete na strani Oddaja in podaljševanje preko SMS/MMS.

  Pogoji uporabe
  Storitev je namenjena fizičnim osebam. Tekst oglasa lahko vsebuje do 154 znakov. Ne uporabljajte črk š, ž in č, sicer bo oglas zavrnjen!
  Telefonska številka, s katere bo poslan oglas, bo objavljena kot kontaktna številka.
  Za verodostojnost in resničnost oglasa odgovarja naročnik pošiljatelj oglasa. Pridržujemo si pravico do spremembe vsebine in zavrnitve neprimernega oglasa.
  Odhodni SMS se zaračuna po ceniku vašega operaterja.
  Cena oglasa je 1,49 EUR ** Pravne osebe plačajo oglas po veljavnem ceniku.