ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

Podjetje RUBNER Ingenieurholzbau d.o.o. je del skupine RUBNER iz Južne Tirolske v ITALIJI, ki se ukvarja z gradnjo z lesom.

V Sloveniji delujemo skupaj z firmo Rubner HOLZBAU GmbH iz Avstrije, ki ima lastno proizvodnjo lesenih lepljenih nosilcev in lesenih panelov.

V Sloveniji kot skupina Rubner delujemo že več let. Posebno poudarjamo prednosti načina gradnje z strešnim sistemom "RUBNER strešni elementi", ki z kontroliranim načinom proizvodnje po standardu ISO 9001 dosega visoko izvedbeno kvaliteto. Z visoko stopnjo predpriprave v proizvodnji se tako zmanjša čas gradnje saj lahko dela izvajamo pri skoraj vseh vremenskih pogojih. Leseni-lepljeni nosilci iz proizvodnje v Ober-Grafendorfu so preverjeni v skladu z EN 14080. Nudimo celotno podporo z izdelavo PZI/PID dokumentacije z lastnim statičnim izračunom.

Podjetje RUBNER Ingenieurholzbau d.o.o. je del skupine RUBNER iz Južne Tirolske v ITALIJI, ki se ukvarja z gradnjo z lesom.

V Sloveniji delujemo skupaj z firmo Glöckel GmbH iz Avstrije, ki ima lastno proizvodnjo lesenih lepljenih nosilcev in lesenih panelov.

V Sloveniji kot skupina Rubner delujemo že več let. Posebno poudarjamo prednosti načina gradnje z strešnim sistemom GLÖCKEL, ki z kontroliranim načinom proizvodnje po standardu ISO 9001 dosega visoko izvedbeno kvaliteto. Z visoko stopnjo predpriprave v proizvodnji se tako zmanjša čas gradnje saj lahko dela izvajamo pri skoraj vseh vremenskih pogojih. Leseni-lepljeni nosilci iz proizvodnje v Ober-Grafendorfu so preverjeni v skladu z EN 14080. Nudimo celotno podporo z izdelavo PZI/PID dokumentacije z lastnim statičnim izračunom.


Področje dela

Gradbena dela

  • Gradnja stanovanjskih in nestanovanjskih stavb
Telefon:
08 205 22 20
Ime podjetja:
Rubner Ingenieurholzbau d.o.o.
Naslov:
Dunajska cesta 151, 1000 Ljubljana