ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

VEČ KOT 25 LET IZKUŠENJ

Svoje dolgoletne izkušnje in pridobljeno znanje je oče prenesel na sina, ta pa ga je še dopolnil ob stalnem sledenju sodobnim smernicam na področju elektroinštalacij. Znanje se prenaša naprej na zaposlene. Znanje, ki smo ga osvojili tekom let nam omogoča, da izpolnimo skoraj vsako željo naših strank.

Naše podjetje se v prvi vrsti zavzema za kakovost na vseh področjih. Brez kakovostnega poslovanja in korektnih odnosov s strankami ne bi mogli obstati na področju, kakršen je trg elektroinstalacij in meritev. Kakovost deluje kot vez, ki združuje in usmerja zaposlene na poti k doseganju poslovnih ciljev. Sredstva, ki nam na tej poti pomagajo so strokovna usposobljenost, nenehno dodatno izobraževanje, izkušnje, sledenje novostim, delo s kakovostnimi materiali in zagotavljanje storitev v okviru dogovorjenih rokov.

Pri delu poleg standardov in tehničnih regulacij težimo k učinkovitim rešitvam, ki pripeljejo do zadovoljstva strank. To zadovoljstvo našo ekipo motivira in v njih vzbuja željo po nenehnem nadgrajevanju. Seveda si želimo, da bi podobno razmišljali tudi naši poslovni partnerji. Zato sodelujemo le s podjetji, ki razmišljajo enako in so med najboljšimi na področjih, na katerih delujejo.

Tako človekovo delovno kot domače okolje zahteva vse več dinamičnosti in fleksibilnosti. V našem podjetju sledimo tem spreminjajočim se smernicam. Težimo k temu, da bo vaše okolje prijetno pa naj ga spremljate iz domačega naslonjača ali pisarniškega stola.
tradicija.jpg

Regija dela

  • Osrednjeslovenska
  • Dolenjska

Področje dela

Inštalacijska dela

  • Inštaliranje ogrevalnih in hladilnih naprav in napeljav
  • Inštaliranje električnih napeljav in naprav
  • Vzdrževanje telekomunikacijskih omrežij
Lokacija:
Jakhlova Cesta 6, 1293 Šmarje - Sap
14.616972 45.973064