ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

Uveljavljanje odškodninskega zahtevka v primeru poškodbe

+
Cena:

Po dogovoru

RegijaVrsta storitve
Ljubljanska regijaZavarovanja

Na nas se lahko obrnete za uspešno uveljavljanje odškodninskega zahtevka

V primeru poškodbe v prometni nesreči, poškodbe na delu, poškodbe na javnem ali zasebnem prostoru, ali v primeru razžalitve vašega dobrega imena in časti, ste upravičeni do ustrezne denarne odškodnine. Da boste lahko dobili odškodnino, smo vam v naši družbi pripravljeni ponuditi vso potrebno strokovno podporo.

V primeru, da ste utrpeli kakršnokoli škodo, z vami najprej opravimo razgovor in pregledamo listine ter tako preverimo, ali je odškodnino sploh mogoče uveljaviti oziroma, kakšne so možnosti za uspeh. Če podatki zadoščajo za oceno približne višine odškodnine, ocenimo tudi to. V primeru obsežnejših škod, zaradi katerih je, ali bo pri oškodovancu nastala invalidnost, angažiramo sodnega izvedenca medicinske stroke, da o teži in posledicah poškodb poda svoje mnenje. Po pridobitvi vseh listin, sledi vložitev odškodninskega zahtevka.

Kakšni so vaši stroški?

Za naše delo vam bomo zaračunali 5% od prejete odškodnine. V primeru, da z odškodninskim zahtevkom ne boste uspeli, vam naših storitev ne bo potrebno plačati.

Pokličite nas na 064 222 888 ali nam pišite na info@odskodnineplus.com


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
Lokacija:
Slovenska cesta 54, 1000 Ljubljana
14.505691 46.056425