ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

Xbox 360 Slim 16Gb Kinect + Demon + Jtag + Xbox Live

+
Cena:

359,00 €

head.jpg


Najnovejši Xbox 360 model se ponaša z novo Xbox One obliko, brezžično povezljivostjo in 16GB flash pomnilnika. V kompletu s Kinect senzorjem in igro Kinect Adventures. Najnovejši 2013 model Stingray je narejen v najsodobnejši tehnologiji zaradi česar je šepetajoče tih in zanesljiv.


Nova oblika (2013)

Drzno oblikovano ohišje v stilu Xbox One je največji čar nove igralne konzole. Poleg HDMI izhoda je na novo integriran Wi-Fi, ki omogoča brezžično povezavo, Kinect vhod in štiri USB 2.0 vhode. Xbox 360 E je zasnovan na osnovi Xbox One.

 

Kinect senzor


Kinect vam omogoča popolnoma nov svet aktivnega igranja iger, kjer štejejo le gibi vašega telesa. Igranje poteka popolnoma svobodo in brez pripomočkov. Če želite skočiti, skočite, želite brcniti žogo, enostavno brcnete. Kinect se v trenutku odzove na katerikoli gib vašega telesa. Sočasno podpira dva igralca. Senzor preprosto aktivirate tako, da pomahate in konzola v trenutku prepozna vaš profil. Poleg gibanja omogoča tudi prepoznavanje zvočnih ukazov v Angleščini in video konference preko Xbox Live.

Zagotovljena kompatibilnost

Xbox 360 E deluje z vsemi Xbox 360 igrami, starejšimi kontrolerji in vso dodatno opremo.

 

Xbox Live

Brezžično ali žično se povežite na Internet, kjer lahko s prijatelji iz vsega sveta igrate igre, si pošiljate sporočila in celo prijavite na vaš Facebook račun. Na Xbox Live Marketplace lahko kupite igre, dodatke za igre, HD filme in serije.

 

Multimedija

Xbox 360 podpira predvajanje HD filmov v ločljivosti 1080p, DVD filmov in DivX filmov, tudi preko zunanjega diska. Lahko ga tudi povežete na računalnik in predvajate glasbo, gledate filme ali slike direktno iz računalnika.

 

Priporočljiva dodatna oprema

HDMI kabel je obvezna oprema za vse lastnike HDTV sprejemnikov, Xbox 360 Slim 250GB trdi disk omogoča zaganjanje iger iz diska, Xbox Live Gold naročnina omogoča igranje iger preko Interneta, Xbox 360 Play & Charge Kit nadomesti uporabo AA baterij v brezžičnem kontrolerju in dodaten Xbox 360 brezžični kontroler, saj je igranje v dvoje bolj zabavno.


Paket vsebuje:
 • Xbox 360 Slim črne barve
 • 16GB USB ključ
 • Xbox 360 brezžični kontroler črne barve
 • Xbox Live slušalke
 • Xbox 360 Kinect z igro Kinect Adventures
 • integriran Wi-Fi sprejemnik
 • HDMI izhod, 4x USB 2.0, Kinect vhod
 • kompozitni avdio-video kabel s SCART za navadne TV sprejemnike
 • Demon + CoolRunner JTAG v16537 nadgradnja
 • slovenska navodila za uporabo igralne konzole in Demon JTAG nadgradnje
 • garancija na zadovoljstvo, ki vključuje neomejeno tehnično pomoč po telefonu ali emailu

Garancija: 12 mesecev
Nadgradnja: DemoN + JTAG

Kupi zdaj

Cena: €369,00

foot.jpg

odklep, ljubljana, celje, maribor, koper, jailbreak, čipanje, ixtreme, jtag


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.