ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

3,22 €

Stanje:

Novo

akril

Akrilna vlakna so mehkega otipa ter po izgledu podobna volni. So električni izolator, zato se rada statično nabijejo. Akrilno vlakno je nekoliko manj trdno in obstojno na drgnjenje ter slabo termično odporno. Izdelki iz akrila so na otip podobni volni, sprejmejo le malo vlage in se hitro sušijo, se ne krčijo in niso občutljivi na svetlobo, pač pa na toplo vlago, ki jih lahko trajno poškoduje zato jih likamo brez pare. Preje iz akrila in mešanice akril-volna so zelo mehke in tople. Preje iz čistega akrila so cenovno najbolj ugodne, so zelo mehke in ne povzročajo reakcij pri ljudeh, ki so preobčutljivi na živalsko dlako, priporočajo jih za učenje pletenja in kvačkanja.

Preje so iz čistega akrila in v raznih mešanicah.

Opis artikla

Debelejša preja za pletenje iz akrila in poliamida, klasične in fluorescentne barve, mehka, za izredno zanimive šale, kape in modne dodatke.

BBB filati je vedno pripravljena sprejeti modne trende, ta preja ponuja klasične (bela, rdeča, modra, zelena) in fluorescentne barve. Njena posebnost je ta, da je neenakomerno spredena - torej je nit v enakomernih presledkih malo tanjša in malo debelejša.

Za tiste, ki želijo izstopati brez pretiravanja.

Preje so večinoma na zalogi, za različne količine, barvne odtenke in informacije nas kontaktirajte

Sestava:55% akril, 45% poliamid
Teža klobčka:50g
Debelina pletilke / kvačke: 8mm
Dolžina niti:70m
Proizvajalec:BBB filati

Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
Lokacija:
Ul. Milana Klemenčiča 22, Solkan
13.6450406 45.9677481