ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

370.000,00 €

DržavaRegija
SlovenijaSavinjska
Površina parceleObčina
21282 m2Podčetrtek
Naselje
Podčetrtek
ID oglasa: 490281026-29

Ogled oglasa na strani ponudnika

Na prečudoviti lokaciji v Podčetrtku - Nezbiše se prodaja 9.765 m2 komunalno opremljenih stavbnih zemljišč s pravnomočnim gradbenim dovoljenjem za izgradnjo 12 stanovanjskih stavb. Poleg stavbnega zemljišča je dodatno 11.517 m2 kmetijskega zemljišča.

Projektna dokumentacija je za 12 stanovanjskih hiš, ki so lahko namenjene bivanju ali počitnikovanju lastnikov. Štirje objekti bodo imeli 3 etaže (K,P,M), osem objektov 2 etaži (P,M), vsi so pravokotne tlorisne oblike, dimenzij 8,00 x 10,90 m. Možnost gradnje po fazah.

Parcele so komunalno opremljene (priključki za vodo, elektriko in telekomunikacije). Imajo asfaltiran neposredni dostop do dovozne poti. Plačan je komunalni prispevek. Omogočajo takojšnjo gradnjo na izjemni lokaciji, ki omogoča obilico prostočasnih aktivnosti primernih za vse starosti. Prečudovita narava in bližina toplic omogočata idealni počitniški ali turistični objekt.

Občina Podčetrtek je v zadnjih letih vse bolj turistično naravnana, vse več sredstev namenjajo prav razvoju turizma. Nosilec glavne turistične ponudbe so Terme Olimia, poleg njih so pomembni še samostan in lekarna Olimje ter vinogradniška in kletarska ponudba vinorodnega območja. Občina ima kolesarske povezave z Rogaško Slatino in s Šmarjem pri Jelšah, vsako leto pa zgradijo še dodatnih pet kilometrov kolesarskih poti.

Lokacija zemljišč omogoča povezave z vsemi turističnimi destinacijami v bližnji okolici. Toplice Podčetrtek so oddaljene le 5 km, Terme Olimije le 6,6 km. Najdlje je oddaljena Rogaška Slatina, a vendar le 8 km. 6,3 km oddaljeno stran so na novo oživeli eno večjih slovenskih jezer - Vonarsko jezero, kjer načrtujejo izgradnjo Turistične rekreacijskega centra.

ODLIČNA PRILOŽNOST ZA INVESTICIJO!
Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.