ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

36.000,00 €

DržavaRegija
SlovenijaSavinjska
Površina parceleObčina
2108 m2Celje
Naselje
Celje
ID oglasa: 490281016-287

Ogled oglasa na strani ponudnika

V podeželjskem naselju Košnica pri Celju imamo na prodaj 2.108 m2 veliko zazidljivo parcelo. Večji del površine je namenjen stanovanjski gradnji in spremljajoči dejavnosti, majhen del predstavlja večnamenski gozd. Parcela komunalno še ni urejena. Parcela ima sončno lego (odprta na jug, na severu gozd), s potokom na severni strani in trenutno še makadamskim dostopom (200 metrov) s priključkom na asfaltirano lokalno cesto, ki pelje skozi naselje Košnica. Parcela ni strma, ima rahel naklon. Je zadnja v vrsti (slepa ulica), tako da ponuja mir in zasebnost. Na parceli se trenutno nahaja montažna garaža za orodje, večja vkopana cisterna za vodo, piknik prostor ter grmičevje (robide, maline) in sadno drevje (češnja, višnja, jablane, hruške, oreh) pa tudi trta - jurka.

Dopustne so novogradnje - gradnja enostanovanjskih stavb, vzdrževanje objektov, rekonstrukcija, gradnja objektov in naprav gospodarske infrastrukture, prometne ureditve, urejanje zelenih površin, gradnja enostavnih in nezahtevnih objektov za lastne potrebe (garaža, drvarnica, lopa, nadstrešek, zimski vrt, ograje, škarpe in podporni zidovi).
Okvirni tlorisni gabarit predvidenega objekta je 11 x 7 metrov. Objekti na višjih legah so lahko podkleteni K+P+M. Tlorisna zasnova je podolgovata pravokotna oblika. Barve fasade so v svetlih toplih tonih ali lesene. Streha je dvokapnica z naklonom 35 - 45 stopinj. Maksimalna višina kolenčnega zidu je 1,2 metra. Barva kritine opečna rdeča.

Zk stanje je urejeno in prosto bremen ter dolgov. Kupec ne plača provizije. Vabljeni na ogled !
Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.