ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

TURISTIČNA VAS - PRILOŽNOST ZA INVESTITORJE

+
Cena:

180.000,00 €

DržavaRegija
SlovenijaSavinjska
Površina parceleObčina
6290 m2Šmartno ob Paki
Naselje
Šmartno ob Paki
ID oglasa: 490281003-448

Ogled oglasa na strani ponudnika

V neokrnjeni naravi, na nadmorski višini okrog 550 m, sredi gozdov in travnikov, načrtujemo izgradnjo turistične vasi ali vikend naselja in iščemo investitorja, ki bi prevzel/odkupil pripravljeno lokacijo in naše zamisli, ter dokončal projekt.
Lokacijo odlikuje razgledna in sončna lega, do nje smo že zgradili cesto in komunalne vode. Izdelana je projektna dokumentacija, plačan komunalni prispevek in pridobljeno gradbeno dovoljenje za 8 počitniških (ali stanovanjskih) hišic, ki bodo zgrajene na stavbnih parcelah velikosti do 630 m2 in z možnostjo dokupa dodatnega kmetijskega zemljišča.
Hišice bodo grajene v tradicionalni arhitekturi, predvidoma v leseni izvedbi, ali v kombinaciji s kamnom. Vsak posamezni objekt - počitniška hiša, je v osnovi dvoetažna stanovanjska hiša z običajnimi bivalnimi prostori in energetsko varčnimi karakteristikami. Odlikuje jih racionalna prostorska razporeditev, kjer je v pritličju osrednji bivalni prostor s kaminom, ter izhodom na pokrito teraso, v mansardnem nadstropju pa 2 spalnici (ena z balkonom) in kopalnica. Koristna tlorisna površina hiše znaša cca 85 m2.
Na zahtevo pošljemo tehnične podrobnosti o projektu.
V bližini je večja kmečka posest (9 ha), usmerjena v konjerejo, kar je možno vključiti v ponudbo turistične vasi. V primeru, da bi se investitor odločil le za klasično naselje individualnih hiš ali vikendov, pa bo idilično kmečko okolje predstavljalo dodatno bivanjsko prednost in značaj podeželskega načina življenja.
Ta kmetija pa je tudi naprodaj - pokličite za podrobnosti.

Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.