ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

28.800,00 €

DržavaZazidljivost
SlovenijaZazidljiva
RegijaPovršina parcele
Podravska660 m2
ObčinaNamembnost
RušeEno ali dvodružinska hiša
Lokacija
Bistrica ob Dravi

V Novem naselju pri Rušah - Bistrica ob dravi, prodamo 9 zazidljivih parcel. Parcele so lahko čisto ravne ali z naklonom. Voda, elektrika telefon na parceli. Asfalt do parcel. Parcele so kvadrature od 540 m2 do 1100 m2. Cene parcel od 28.800.- do 41.900.- eur.

Miren kraj obdan z zelenjem na obronku Pohorja. Manj kot 10 min do centra Maribora, vendar dovolj, da boste živeli v zasebnosti. Dostop po slepi ulici, cesta je narejena posebej za to naselje. Obrnjena je na jug in zahod. Celodnevna sončna lega. V ozadju lepo šumi potok. V bližini gozda, ki ponuja mir in predstavlja zeleni poligon za vaše otroke ter domače ljubljenčke.

Nahaja se v zelo urejenem predelu Bistrice ob dravi, kjer je večina hiš zelo urejenih. Nahaja se v bližini novega naselja, hiš... Zemljišče je stavbno, položno, komunalna oprema je ob parceli. Ni stroškov za spremembo namembnosti. Majhen komunalni prispevek. Vse je redno vzdrževano s strani občine. V bližnjih Rušah, oddaljenih 5 km je smučišče in pokrit bazen, kjer ponuja veliko možnosti za šport in rekreacijo. Izkoristite priložnost. Priporočamo ogled in nakup. Telefon 051-477-820


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.

Komunalna opremljenost

  • Elektrika
  • Voda
  • Telefon, internet