ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

Moravče Moravče Spodnja Dobrava Zazidljiva 700 m2

+
Cena:

24.500,00 €

DržavaZazidljivost
SlovenijaZazidljiva
RegijaPovršina parcele
Osrednjeslovenska700 m2
ObčinaNaselje
MoravčeMoravče
Lokacija
Spodnja Dobrava

Posredujemo pri prodaji večjega zazidljivega zemljišča na območju Moravč, konkretneje Spodnji Dobravi. Celotna posest obsega 4839 m2 zazidljive površine in 6.107 m2 travnikov. Cena za celoto znaša 135.000 EUR.

Možen je nakup posameznih parcel kvadrature od cca 700 do 1600 m2 oziroma po izbiri. Cena za zemljišče ob potoku znaša 45 EUR/m2, za ostale parcele pa 35 EUR/m2.

Posest je orientirana proti severozahodu, kar zagotavlja dovolj popoldanskega sonca. Določeni deli se nahajajo na strmem terenu, ki se v smeri potoka pretežno zravna.

Pri gradnji je potrebno upoštevati naslednje faktorje (zelene površine: FZP=0,15; maksimalna dopustna izraba: FZ=0,5; FI:0,6; maksimalna višina 10 metrov za stanovanjske objekte, 13,5 za gospodarske objekte; višinski gabarit: K+P+M ali K+P+1N+M).

Zemljišče je v bližini centra Moravč in le cca 10 km oddaljeno od avtocestnega priključka Krtina. V radiju 2 km vse pomembne ustanove kot so vrtec, šola, zdravstveni dom, trgovina, pošta, bencinski servis in drugo.

Stroški nepremičninske družbe za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2%+ddv.

Za dodatne informacije oz. ogled smo vam na voljo.


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.