ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

590,00 €

DržavaTip stanovanja
Slovenijagarsonjera
Tip stavbeRegija
v blokuMO Ljubljana
ObčinaLetnik izgradnje
Šiška1970
NaseljeLetnik obnove
Zgornja Šiška2012
V nadstropjuŠtevilo nadstropij
2. nadstropje14
Energijski razred
B2 (25-35 kWh/m2a)

LJUBLJANA-ZGORNJA ŠIŠKA, oddamo prenovljeno, svetlo ter opremljeno garsonjero z balkonom in kletjo, bližina Aleje, Rožnika, Mosteca in Koseškega bajerja

Opis nepremičnine: Oddamo prenovljeno, svetlo ter opremljeno garsonjero z balkonom in kletjo,ki se nahaja v 2.nadstropju vzdrževane, večstanovanjske stavbe z dvigalom v bližini Aleje, Rožnika, Mosteca in Koseškega bajerja.

Razporeditev prostorov:

  • Vstopni hodnik z garderobno omaro
  • Velik in svetel dnevno-spalni prostor (dvojna postelja, sedežna ganitura, delovni kotiček)
  • Kuhinja z jedilnico (kuhalna plošča, hladilnik in zamrzovalnik, napa, kuhinjske omarice, pomivalno korito, pečica, pomivalni stroj)
  • Kopalnica s kopalniško opremo (tuš kabina, pralni stroj, umivalnik, ogledalo, straniščna školjka, kopalniška omarica)

Stanovanje se nahaja na mirni in zeleni lokaciji v bližini Aleje, Rožnika, Mosteca in Koseškega bajerja in se oddaja opremljeno.

Stanovanje je bilo leta 2012 popolnoma prenovljeno (električne in vodovodne inštalacije, celotna talna obloga, keramika, kopalnica, dnevno-spalni prostor, kuhinja, zastekljen balkon, okna in vrata, oprema izdelana po meri, klimatska naprava).

Stanovanje obsega 25,8 m2neto bivalne površine, 3,5 m2 balkona, pripada pa mu tudi klet v izmeri 1,5 m2 ter souporaba skupnih prostorov kot je kolesarnica.

Lega stanovanja: stanovanje je orientirano proti jugovzhodu.

Parkirišče: pred stavbo in v okolici stavbe, kjer so parkirna mesta za stanovalce (brezplačno).

Stanovanje je namenjeno za dolgoročni najem in se oddaja resnim in skrbnim najemnikom. Primerno za samske, par, študente. Kajenje in domače živali v stanovanju nista dovoljena.

Stanovanje se nahaja neposredno ob celotni infrastrukturi, potrebni za udobno in sproščeno bivanje: 3 min hoje do nakupovalnega centra Aleja, lokalov, LPP-ja, Mercatorja, knjižnice Šiška, 5 min hoje do OŠ Valentina Vodnika, vrtca Andersen, 5 min vožnje do obvoznice.

Obratovalni stroški znašajo poleti mesečno cca. 113 (upravnik-cca. 70 EUR, elektrika-cca. 30 EUR, RTV prispevek-12,75 EUR), pozimi so zaradi ogrevanja nekoliko višji, najemnik si po lastni želji izbere operaterja za internet.

Upravnik večstanovanjske stavbe: DOMO poslovanje z nepremičninami, d.o.o.

Priključki:

  • Optika
  • Ogrevanje: toplovod, klima
  • Elektrika
  • Kanalizacija

Stanovanje je takoj vseljivo.

Ob najemu se plača varščina v višini dveh mesečnih najemnin.

Vabljeni na ogled!

Cena: 590 EUR/mesec

Koda: R139

Pogoj najemodajalca za sklenitev posla: Najemnik prevzame v plačilo del stroška sestave najemne pogodbe, kar vključuje naslednja dejanja posrednika: izvedbo primopredaje nepremičnine in sestavo zapisnika, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva, skladno s cenikom, navedenim v splošnih pogojih poslovanja nepremičninske družbe, t.j. najemnik pri oglaševani najemnini plača 590 EUR plus 22 % DDV.


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.