ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

190.000,00 €

DržavaRegija
SlovenijaOsrednjeslovenska
PovršinaObčina
101 m2Domžale
Letnik izgradnjeNaselje
2000Radomlje
ID oglasa: 490191100-19

Ogled oglasa na strani ponudnika

V centru Radomelj posredujemo pri prodaji izredno lepega 3-sobnega dupleks stanovanja, ki se nahaja v 2 in 3 nadstropju, poslovno stanovanjskega objekta. Skupna površina stanovanja znaša 100,6 m2, od tega je 91,8m2 bivalne površine, ostalo pa sta zastekljen balkon v izmeri 5,5m2 in pa 3,3m2 kleti. Stanovanju pripadata tudi dve parkirni mesti v kletni etaži v izmeri 22,4m2. Dostop do garaže je le za stanovalce. Iz garaže pa imate direkten dostop do bivalnih enot. Stanovanje je prazno in je vseljivo takoj.
Radomlje so naselje v občini Domžale in ležijo na levem bregu Kamniške Bistrice. Od Domžal so oddaljene cca. 4 km , prav tolikšna je tudi oddaljenost od avtocestnega priključka. Do Ljubljane pa je cca 15 km.
Glede na to, da se stanovanje nahaja v samem centru Radomelj, je v bližini popolnoma vsa infrastruktura. Vrtec, pošta in lekarna se nahajajo v samem objektu. Šola je oddaljena 200m, v neposredni bližini pa sta tako trgovina kot avtobusna postaja.
Radomlje vam tudi v prostem času ponujajo obilo možnosti tako za oddih, kot tudi za športne aktivnosti. Ob reki Kamniški Bistrici se lahko sprehodite ali pa kolesarite tako do Domžal, kot tudi do Kamnika. Le streljaj od Radomelj se nahaja tudi Arboretum Volčji potok in pa golf igrišče. Najverjetneje pa vas pogled na Kamniške Alpe lahko prepriča, da so Radomlje pravi kraj, kjer si želite ustvariti svoj novi dom.
Za več informacij smo vam z veseljem na voljo.

Kupec ne plača posredniške provizije plača pa 2% DPN.


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.