ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

694.000,00 €

DržavaTip stanovanja
Slovenija3-sobno
RegijaPovršina
Osrednjeslovenska198 m2
Občina
Medvode

ID oglasa: 490191094-56

Ogled oglasa na strani ponudnika

Posredujemo pri prodaji modernega in luksuznega 3-sobnega stanovanja, ki se nahaja v prvem nadstropju objekta Rezidenca Preska, v skupni površini 197,90 m2, od tega 113,2 uporabne površine. V skupno površino se šteje tudi balkona v izmeri 9,2 m2 in 6,9m2, loggia v izmeri 22,2 m2 in kletno shrambo 13,7 m2. Stanovanju pripadata tudi dve široki parkirni mesti v kletni etaži, v skupni izmeri 32,7 m2.

Preska je naselje na južnih obronkih ravnine pri Medvodah in je le kratko vožnjo oddaljena od Ljubljane. Lokacijo odlikujejo odlične povezave, saj se v bližini nahajajo avtobusna postaja za LPP in medkrajevni promet ter železniška postaja, prav tako pa je je le streljaj oddaljena od rekreativnih površin, pomembne infrastrukture in institucij. Idealni preplet urbanega in narave omogoča najvišjo kakovost sodobnega načina Življenja.

Rezidenca Preska je edinstven objekt, ki optimalno združuje prednosti kolektivnega bivanja s kvalitetami individualnega. Občutek ugodja omogočajo skrbno izbrani materiali, oprema (Marmor Hotavlje, sanitarna keramika Mirage in Catalano, aluminijasta Schüco okna, Zumtobel svetila, hrastov parket…) in lesena konstrukcija nadzemnega dela stavbe. Arhitekturni elementi in premišljeni ter funkcionalni tlorisi odražajo najsodobnejše trende in standarde oblikovanja. Elementi iz masivnega lesa so obloženi z najkakovostnejšimi materiali. Nadstandardno visoki stropi v stanovanjih, po vzoru staro meščanskih stanovanj, dajejo občutek prostornosti, vse prostore pa odlikujejo izjemna svetlost, zračnost in estetska dovršenost. Odlična zvočna in toplotna izolacija v stanovanjih zagotavljata optimalne bivalne razmere. Za vsako stanovanje posebej je vgrajena rekuperacijska samostojna prezračevalna naprava z dovodnim in odvodnim ventilatorjem. Rezidenca za delovanje izkorišča pretežno naravne vire obnovljive energije, za talno ogrevanje in stropno hlajenje uporablja toploto zemlje.

Rezidenca Preska ima 10 stanovanj, ki so zgrajena iz materialov najvišjega cenovnega in kakovostnega razreda. Ekološka usmeritev pri gradnji zagotavlja zdravo bivanje. Stavba je energetsko napredna, saj toplotne črpalke izrabljajo zemeljsko toploto, ki se z minimalno porabo energije zagotavlja ogrevanje in hlajenje. V stanovanjih za optimalno temperaturo prostora po vaših željah poskrbita talno gretje in stropno hlajenje, ki sta neslišna in zdravju prijazna. Velika okna vabijo sončno svetlobo v vsak kotiček stanovanj.

V severnem delu stavbe so umeščeni spalni prostori s čudovitim pogledom na Triglav in Alpe. Bivalni del stanovanj se nahaja na južnem delu, kjer pogled skozi okno ali terase pričara travnike, gozdove in rekreativne površine, ki bodo ostali nepozidani tudi v prihodnje. Stanovanja in dostopi do njih so premišljeno oblikovani in primerni za otroke, mlade družine, starejše in tudi za gibalno ovirane osebe.

Prostorne shrambe in parkirni prostori se nahajajo v podzemni etaži objekta, od koder se do stanovanja v prvem nadstropju pripeljete z dvigalom. Rezidenca Preska ima ograjeno zasebno dvorišče z video nadzorom, dovoz za vozila pa je mogoč preko klančine v kletno etažo.

Vabimo vas na sprehod po prostorih Rezidence Preska, ki lahko že jutri postane vaš nov dom. Skupaj si bomo ogledali prostore in spoznali vse prednosti, ki jih nudi bivanje v stanovanjih, zgrajenih po najvišjih standardih.

KUPEC NE NOSI STROŠKOV POSREDNIŠKE PROVIZIJE!!!

Za ogled in preostale informacije smo vam z veseljem na voljo!; year: 2019


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.