ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

121.900,00 €

DržavaTip stanovanja
Slovenija3-sobno
RegijaPovršina
MO Maribor75 m2
ObčinaLetnik izgradnje
MB-Mesto2008
V nadstropju
21. nadstropje

ID oglasa: 490321060-11

Ogled oglasa na strani ponudnika

Posredujem pri prodaji prostornega, zračnega, lepo urejenega stanovanja v pritličju večstanovanjske novejše stavbe (2007) na Studencih. Lastniki se selijo v novo hišo na obrobju mesta.
Prednost stanovanja je dobra lokacija, hitri dostop do centra mesta in dravskega nabrežja, studenške brvi, UKC, dovolj parkirnega prostora, bližina treh osnovnih šol (Janka Padežnika, Maksa Durjave, Waldorfske šole), dveh vrtcev, bencinske črpalke, trgovin, železniške postaje Studenci, dobra prostorska razporeditev…
Stanovanje je zaradi dostopnosti primerno za starejše ali invalidne osebe (pritličje, brez stopnic, prilagojen tloris prostorov, umirjeno okolje, urejeno parkirišče tik pred vhodom namenjeno invalidom, bližina UKC), ali mlado družino z otroki (bližina treh OŠ in vrtcev, igrišče).
Stanovanju pripada velika terasa s popoldanskim soncem, velikosti 7 m2 in dve kleti. Lahek dostop do kletnih prostorov invalidni ali starejši osebi omogoča lift. Dvorišče, na katerega so usmerjena vsa okna stanovanja in terasa, je zasnovano kot lepo urejeno igrišče z zelenico in igrali brez avtomobilov, hrup s ceste se ne sliši in tako nudi prijetno in mirno domače okolje za popoldansko posedanje na terasi. Stanovanje je vogalno, do njega vodi široki hodnik in meji na le enega soseda in soseda v nadstropju, kar stanovanju daje še več zasebnosti.
Stroški v stanovanju so nizki (v povprečju od 160 do max 250 eur/mesec), kurjava je skupna, upravljanje je zaupano podjetju Uprastan.
Stanovanje že ima izdelano energetsko izkaznico razreda C.
Stanovanje ne potrebuje nikakršnih vlaganj, vsa oprema je novejša, dobro ohranjena in ostane v stanovanju. Wc in kopalnica sta ločena prostora, dodaten prostor v stanovanju je utility, kjer je prostor za pralni in sušilni stroj in še omaro za shranjevanje.
Razporeditev stanovanja je zasnovana na dnevni in na spalni del.
V dnevni del se vstopa skozi predsobo, kjer je ločen wc in naprej dnevni prostor s jedilnico in kuhinjo in izhodom na teraso.
V spalni del se iz predsobe vstopi v hodnik, od tam pa v dve spalnici, utility in kopalnico. Vhod stanovanja je zavarovan s protivlomnimi in protipožarnimi vrati.
Vselitev v stanovanje je možna takoj in brez stroškov vlaganja.

PRIPOROČAM OGLED IN NAKUP!


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.