ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

89.900,00 €

DržavaTip stanovanja
Slovenija3-sobno
RegijaPovršina
MO Maribor71 m2
ObčinaLetnik izgradnje
MB-Mesto1979

Naselje: maribor ID oglasa: 490321055-29

Ogled oglasa na strani ponudnika

Prodamo prostorno 3 sobno stanovanje z balkonom in kletjo v 4. nadstropju stanovanjskega bloka. Stanovanje ima po GURS 70,80 m2 površine, od tega 65,60 m2 bivalne površine, balkon v velikosti 2,0 m2 in klet v velikosti 3,2 m2.
Stanovanje ima kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo z izhodom na balkon, spalnico, otroško sobo, kopalnico z WC, hodnik in malo shrambo. Vgrajena so protivlomna vhodna vrata, v dnevnem prostoru je vgrajen rekuperator zraka in klimatska naprava. Talne obloge parket, keramika v kuhinji in predprostoru.
Leta 2006 so bila vgrajena nova PVC okna z alu žaluzijami. Dodatna termo izolacija je izvedena na stropu spalnice, otroške sobe in hodnika, prav tako je dodatno izolirana stena proti zunanjemu hodniku in proti sosednjemu stanovanju, kar ima za posledico tudi zmanjšanje hrupa. Dostop je z dvigalom. Stanovanje je obrnjeno v smeri vzhod-jugovzhod. Balkon je na jugovzhodni strani stanovanja. Prodaja se z vso opremo oz. oprema po dogovoru.
Na bloku je bila leta 2013 izvedena izolacijska fasada. Ogrevanje je daljinsko.

Blok ima lastno parkirišče, dostop je možen brez zapornice. Parkiranje za en osebni avto je zagotovljeno v pokriti garaži pod blokom in sicer po sistemu izmenično 3 leta v garaži in nato eno leto na prostem. V neposredni bližini bloka je otroški vrtec, OŠ Tabor 1, BMX kolesarski poligon in skate park.

Dostop do centra Maribora je mogoč z mestnim avtobusom, avtobusna postaja je v bližini bloka.
Kupec plača strošek sestave prodajne pogodbe.
KUPCU STANOVANJE REMAX POKLANJA ENOLETNO ZAVAROVANJE.


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.