ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

99.000,00 €

DržavaTip stanovanja
Slovenija2-sobno
RegijaPovršina
MO Maribor72 m2
ObčinaLetnik izgradnje
MB-Mesto2002

Naselje: maribor ID oglasa: 490321056-32

Ogled oglasa na strani ponudnika

Prodamo razgibano moderno stanovanje - PENTHOUSE - v srcu dogajanja pod Pohorjem. Nahaja se v mansardi 3 nadstropnega bloka, zgrajenega leta 2002, blok je vzdrževan in je praktično še novogradnja (10 stanovanjskih enot). V mansardi se nahajata samo dve stanovanji, ki sta ločeni z hodnikom, diskretnost je zagotovljena. Okolica je lepo urejena, parkirni prostori se nahajajo okoli objekta.
Dvosobno stanovanje meri 71,5 m2 (vir GURS), obsega dnevni prostor, ki vključuje kuhinjo, spalnico, kopalnico s sanitarijami in veliko lastniško teraso v izmeri 21,60 m2 (vir GURS) , prav tako lahko lastnik uporablja še preostanek terase. S terase se razprostira čudovit pogled na Pohorje in okolico, terasa ponuja popolno zasebnost, daje dimenzijo dnevne sobe v naravi, na njej je možno urediti tudi bazen in jacuzzi. Pred vhodom v stanovanje in na teraso se nahaja velik svetel predprostor (cca 25 m2), ki je opredeljen kot skupni del, vendar ga v praksi lahko uporablja le lastnik stanovanja, saj je preko njega urejen tudi dostop do terase. V kletnih prostorih stanovanju pripada še shramba v velikosti 5,70 m2 (vir GURS). Ogrevanje je urejeno preko lastne plinske peči - centralna kurjava, lasten števec za vodo in elektriko. Nizki obratovalni stroški (cca 100 €/mesec).
V neposredni bližini objekta se nahaja vsa infrastruktura (banka, pošta, avtobus, trgovski centri,…), Pohorje z pohorsko vzpenjačo je le minutko stran, stanovanje nudi zasebnost, obenem pa se nahaja v centru vsega turističnega dogajanja pod Pohorjem.
Nepremičnina je zaradi lokacije in razgibanosti primerna za mlade in mlade po srcu, zaradi izjemne lokacije je lahko tudi dobra investicijska priložnost.
PRI NAKUPU VAM PODARIMO BREZPLAČNO ZAVAROVANJE NEPREMIČNINE ZA PRVO LETO.


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.