ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

89.500,00 €

DržavaTip stanovanja
Slovenija2-sobno
RegijaPovršina
MO Maribor66 m2
ObčinaLetnik izgradnje
MB-Mesto1950

Naselje: maribor ID oglasa: 490321055-46

Ogled oglasa na strani ponudnika

V centru Maribora prodamo 2-sobno stanovanje, ki se nahaja v pritličju večstanovanjskega objekta. Stanovanje se nahaja v neposredni bližini mestnega središča, zdravstvenega doma, sodišča, trgovskega centra City. Stanovanje meri 66 m2, od tega je bivalni del 55,8 m2.
MOŽNOST ZAMENJAVE ZA STANOVANJE Z BALKONOM V MESTNI ČETRTI MARIBOR-GRAD ALI KOROŠKA VRATA.
Na stavbi je bila leta 2004 zamenjana streha.

Stanovanje zajema: hodnik, dnevno sobo, spalnico, kuhinjo z jedilno mizo, kopalnico, WC in klet. Stanovanje se prodaja z opremo. Talne obloge: v vseh sobah in na hodniku je parket, v kuhinji laminat,v kopalnici in WC keramika. V stanovanju so bila leta 2001 zamenjana okna-lesena z dvoslojnim termopan steklom, notranje žaluzije.
Parkiranje je zagotovljeno na notranjem dvorišču stavbe, ki je dostopno z dveh strani in zavarovano z dvižno rampo.

Stanovanje je orientirano na severovzhod in jugozahod, stroški bivanja so nizki, ogrevanje je urejeno z etažno plinsko pečjo, ki služi tudi za ogrevanje sanitarne vode, prav tako je izveden priklop za plinski štedilnik.

Priporočamo, tudi za investicijo (za odvetniško pisarno) uporaben tloris, v neposredni bližini centra mesta in blizu javnih ustanov (sodišče, zdravstveni dom, zavod za zdravstveno zavarovanje), blizu so trgovine, banke.


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.