ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

86.000,00 €

DržavaTip stanovanja
Slovenija2-sobno
RegijaPovršina
MO Maribor58 m2
ObčinaLetnik izgradnje
MB-Mesto1962

Naselje: maribor ID oglasa: 490321056-55

Ogled oglasa na strani ponudnika

Na levem bregu Drave, k.o. Koroška vrata prodamo 2-sobno stanovanje z lepim razgledom. Objekt je bil zgrajen v letu 1962. Leta 2014 je bila obnovljena streha, nova fasada, prebarvani so bili hodniki in v kleti položena nova keramika, balkoni so bili zazidani do zakonsko predpisane višine 90 cm.

Tudi samo stanovanje je bilo v celoti prenovljeno: nova električna in vodovodna napeljava, stene, obnovljena in povečana kopalnica, nova okna PVC-AJM opremljena z zunanjimi ALU žaluzijami ( v spalnici opremljena z notranjimi žaluzijami ), balkonska vrata z notranjimi žaluzijami, nova vhodna vrata- odklepanje s kartico ali ključem, obnovljen parket, nova klima naprava avgusta 2019.

Talne obloge: klasični parket, keramika v kopalnici in na balkonu.

Stanovanje se nahaja v 3 nadstropju objekta, brez dvigala, vsi prostori vključno z balkonom so orientirani na jugo-zahod. Sončna lega.

Stanovanje obsega: predsobo, kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo, spalnico, kopalnico s straniščem, balkon. Stanovanju pripada tudi klet. Na voljo je tudi uporaba skupne kolesarnice in še enega prostora, kjer je bila nekoč pralnica. Stanovanje meri 58 m2 , uporabna površina 53 m2 (vir GURS).

Ogrevanje je urejeno iz kotlovnice, ki je skupna za 4 bloke. Na radiatorjih so vgrajeni delilniki toplote, lasten števec za porabo vode ter elektrike. V kopalnici je tudi nov plinski bojler za ogrevanje vode, plin za kuhanje.

Stanovanje se prodaja popolnoma opremljeno: kuhinja z vsemi aparati, opremljena kopalnica s sušilnim in pralnim strojem in vsa oprema, ki je narejena iz masivnega lesa in po meri (vgradne omare so v spalnici, na balkonu, v predsobi in kopalnici) ali pa po dogovoru s kupcem.

Pred stanovanjem je avtobusna postaja. Parkirni prostori so vedno na voljo pred oz. v bližini bloka.

Okolica je mirna, zato priporočamo nakup stanovanja ljudem, ki si želijo živeti hkrati v bližini centra mesta in uživati v naravi (Kamniški drevored, Kalvarija,…).

Stanovanje bo vseljivo jeseni 2020, možen je tudi drugačen dogovor.

Res priporočamo ogled !


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.