ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

169.500,00 €

DržavaTip stanovanja
Slovenija3-sobno
RegijaPovršina
Gorenjska86,60 m2
ObčinaLetnik obnove
Bled2009

Posredujemo pri prodaji 3 sobnega stanovanja v drugem nadstropju na lepi legi, z razgledom proti poljem Koritnega.

  • Gre za lepo urejeno stanovanje, ki je bilo leta 2009 popolnoma obnovljeno: izravnane in popleskane so bile vse stene, vgrajene nove vodovodne in električne inštalacije, celotna inštalacija centralnega ogrevanja, izdelana nova kopalnica, talne obloge (orehov parket), vgrajena nova okna, nova notranja in vhodna vrata, ter na podlagi dovoljenj izdelani dve novi frčadi.
  • Stanovanje meri 86,60m2, od tega je 60,30m2 uporabne površine, okrog 11m2 površine predstavljajo poševnine (pri frčadah), večji balkon meri 12,70m2, kletna shramba pa 3,10m2.
  • Obsega: predsobo, dnevno sobo z izhodom na balkon, kuhinjo in jedilnico, spalnico z izhodom na balkon, otroško sobo, kopalnico, balkon ter shrambo v kletni etaži stavbe.
  • Iz balkona je zelo lep razgled na polja proti Koritnem in na Dobrčo.
  • "Alpski bloki« imenujemo naselje stanovanjskih blokov, ki so zgrajeni drugače od večine ostalih blokov v Sloveniji, z izrazitim naklonom strehe, ki sega skoraj do tal in predstavljajo obris alpske pokrajine v kateri živimo. Izredno mirno in lepo urejeno naselje je zelo popularno tako za stalno, kot tudi za počitniško bivanje.
  • Do jezera je 10 minut hoda, že pri blokih pa se začnejo poljske poti, ki vodijo po poljih do naselij Ribno, Bodešče in Koritno ter naprej do Save ali do hriba Straža, naprej do Sela in Mlina, oziroma do jezera in nudijo so odlična priložnost za sprehode in kolesarjenje.

Vabljeni k ogledu.

Cena: 169.500EUR
Koda:S72


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.