ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

109.000,00 €

DržavaTip poslovnega prostora
Slovenijapisarna
PovršinaRegija
52 m2MO Ljubljana
ObčinaLetnik izgradnje
Vič-Rudnik1903
NaseljeEnergijski razred
VičD (60-105 kWh/m2a)

V staromeščanski hiši ob Tržaški cesti, prodamo 52 m2 velik prostor, ki je služil za poslovno dejavnost, lahko pa se v njem uredi tudi prijetno stanovanje.

Prostor sestoji iz dveh samostojnih sob, ki sta obe z velikimi okni obrnjeni na notranjo stran hiše, kjer je atrij v skupni rabi in lahko služi poletnemu posedanju pred lastnim domom. V tem delu hrupa s ceste ni. Del prostora, v katerega je vhod iz Tržaške ceste, bi se lahko ob primerni adaptaciji spremenil v kopalnico, vhodno avlo, v enem delu bi se lahko izdelala ogromna vgradna omara/shramba, kamor bi se pospravilo praktično vse, od garderobe, do čevljev, opreme in ostalih stvari in zato ostalih prostorov ne bi bilo potrebno obremenjevati z omarami.

V sobah je višina stropa 3,5 m, v vhodnem delu pa celo 4 m. Te višine dopuščajo razmislek o izdelavi galerije, s čimer bodoče stanovanje ali poslovni prostor pridobi tako na kvadraturi, kot na atraktivnosti.

Stanovanje pripada tudi 20m2 velika klet, ki ima skozi svetlobni jašek dnevno svetlobo. Prav tako je v kleti na voljo priklop za vodo. Stavba ima skoraj novo zunanjo fasado, za notranjo pa so v teku že pogovori o obnovi. Prav tako je v celoti obnovljena streha zgradbe.

Zaradi bližine šol je lokacija idealna kot investicija, za oddajanje dijakom in študentom, ali kot hostel s vsaj 8 ležišči. Ker je sosednji prostor pekarna, bi bila primerna tudi kakšna komplementarna dejavnost.

Zemljiška knjiga je urejena, je pa v pripravi nov etažni elaborat, ki bo posameznim lastnikom pripisal tudi deleže skupnih prostorov.

Lepo vabljeni k ogledu in nakupu!

Cena: cca 109.000 EUR

Koda: V92

Zaračunamo posredniško storitev v višini 4%+DDV, na način, da se provizija enakovredno deli med prodajalca in kupca (2%+2%+DDV).


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.