ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

PRODAMO POSLOVNO STANOVANJSKI OBJEKT V CENTRU

+
Cena:

160.000,00 €

DržavaRegija
SlovenijaPodravska
ObčinaNaselje
PtujPtuj
ID oglasa: 490151001-855

Ogled oglasa na strani ponudnika

Stara meščanska hiša s pripadajočim zemljiščem in vrtom se nahaja v starem mestnem jedru, na Prešernovi ulici, ki vodi na eni strani do magistrata in mestne hiše, na drugi strani pa do sončnega parka. V neposredni bližini so umeščeni še UE PTUJ, Osnovna šola Olge Meglič, Nova LB, Hotel Mitra in drugi manjši lokali.

Glavna stavba je delno podkletena, v pritličju je namenjena poslovni dejavnosti, en lokal ima vhod z ulične strani, v nadstropju pa je delno namenjena poslovni dejavnosti - poslovni prostori, delno pa stanovanjski dejavnosti. Podstrešje trenutno ni izkoriščeno, ponuja pa še dodatne možnosti izdelave mansarde v dveh etažah - dupleks.

V poslovnih prostorih v pritličju in nadstropju glavnega objekta je obnovljena elektro instalacijska napeljava. Odštevalni števci so predvideni za vsako enoto posebej. Ogrevanje je na mestni plin - po celotnem objektu je izvedeno novo centralno ogrevanje z radiatorji.

Streha objekta je bila v celoti obnovljena, prav tako sprednja čelna fasada, in sicer v skladu z navodili Zavoda za kulturno dediščino. Prav tako so sliko pleskarsko obnovljeni poslovni prostori in hodniki s povezovalnim prehodom na dvorišče objekta. Prehod je na novo tlakovan. Za glavnim objektom se nahaja še gospodarski objekt in večje dvorišče.

Etažnost je torej K+P+N, in sicer meri klet 31,50 m2, pritličje, kjer so trgovina in pisarniški prostori ter sanitarije meri 171,38 m2, prizidek z dodatnimi prostori 39,13 m2 in nadstropje s poslovnimi prostori in enim stanovanjem 175,80 m2. Podstrešje z tlorisno površino 209 m2, je še neizdelano.

Objekt je poslovno-stanovanjski, primeren tako za poslovno dejavnost, kakor tudi za stanovanja. V zadnjih letih je v objektu bil že projektivni biro, cvetličarna, šola tujega jezika, računalniški servis, starinarna in drugo. Z rednimi vzdrževalnimi in obnovitvenimi deli je objekt ohranjen v dobrem stanju in kot tak nudi nemoteno in takojšnjo uporabo celotnega ali samo dela objekta.

Primeren tudi kot naložba - za oddajanje v najem.

Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.