ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

169.000,00 €

DržavaRegija
SlovenijaPodravska
ObčinaNaselje
PtujPtuj
ID oglasa: 490151001-608

Ogled oglasa na strani ponudnika

ZNIŽANO! Prodamo nočni klub v obratovanju, ki se nahaja v centru Ptuja, v starejši, v celoti prenovljeni stavbi. Stavba je bila sicer zgrajena v 19. stoletju, a je bila od leta 2005 do 2012 v celoti obnovljena - streha 2005, fasada, okna 2011 in 2012 celotna notranjost vključno z instalacijami. Lokal se nahaja v mirni ulici in ima lasten vhod. Poslovni prostor - lokal meri cca 79 m2 uporabne površine, stanovanje nad njim, ki ima sicer lasten vhod, je pa povezano z lokalom, pa meri cca 72 m2 uporabne površine.
Mansarda, ki jo je prav tako mogoče urediti v stanovanje, je še neizdelana. Nočni klub ima lasten vhod iz ulice, iz predprostora pridemo v centralni prostor z separeji in šankom, poleg dveh ločenih kabinetov pa ima tudi sanitarije - moške in ženske.
Iz lokala lahko po stopnišču pridemo v stanovanje, ki ima tudi ločen vhod iz dvoriščne strani. Stanovanje je trisobno, poleg tega pa ima še kuhinjo in kopalnico z sanitarijami. Vsaka soba ima tudi svoj lasten tuš in televizijo.
Talne obloge so v lokalu marmor, v stanovanju pa laminati in keramika. Ogrevanje je na elektriko - poraba zaradi debelih sten izredno mala.

Poslovni prostor in stanovanje se prodajata v celoti opremljena.

Možna je zamenjava za stanovanje ali manjšo hišo proti doplačilu.

Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.