ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

380.000,00 €

DržavaRegija
SlovenijaPomurje
ObčinaNaselje
VeržejVeržej
ID oglasa: 490381001-21

Ogled oglasa na strani ponudnika

V neposredni bližini čudovitih Term Banovci se nahaja poslovni objekt, znano gostišče, Picerija PICASSO Banovci, l. gradnje 1998, ki je trenutno v najemu. Poslovna stavba je sestavljena iz dveh delov, novogradnje in adaptacije. V novem delu objekta je klet, ki se uporablja za pomožne prostore za gostinsko dejavnost, v pritličju je v celoti gostinski lokal. Notranja obdelava je v starem stilu, v objektu se nahaja kompletna gostinska oprema. Mansardni prostor se lahko uporablja za poslovne prostore ali pa za stanovanje, vendar ni finaliziran. Pred lokalom je čudovita terasa in parkirišče v tlakovani izvedbi. Adaptirani objekt je v dveh etažah, pred objektom je nadstrešnica. Okolica je urejena, okrog objekta je tlakovano. Po podatkih GURS-a je uporabna površina stavbe 195 m2. Izdelan pa je tudi načrt obnove in revitalizacije objekta ter pridobljeno gradbeno dovolenje.
Za poslovnim objektom je dostop do dveh stavbnih zemljišč, za katera je prav tako izdelan načrt gradnje apartmajskega naselja in pridobljeno gradbeno dovoljenje za izvedbo le-tega. Na eni izmed zemljišč se že nahaja apartmajski objekt, ki zajema garažo ter dva apartmana a 21,40 m2.
Priporočamo ogled in nakup zainteresiranim investitorjem, ki jim je razvoj podeželskega turizma blizu in prepoznajo lepoto ter idiličnost prleške pokrajine.
Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.