ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

6,00 €

DržavaRegija
SlovenijaSavinjska
ObčinaNaselje
CeljeCelje
ID oglasa: 490281015-267

Ogled oglasa na strani ponudnika

V zaščiteni, obnovljeni in urejeni meščanski stavbi z zaprtim dvoriščem na Vrunčevi ulici, tik ob strogem centru mesta, oddamo lepe, svetle pisarniške prostore - celotno nadstropje, ki ga sestavlja sklop 5 pisarn s sanitarijami in manjšim balkonom s pogledom na notranje dvorišče, v skupni izmeri 121 m2 (obstoječi vsi priključki za vzpostavitev čajne kuhinje) . Prostori so prazni, prenovljeni, z novimi okni in tipično meščanskimi visokimi stropovi. Vsi priključki so samostojni oziroma ločeni : voda, elektrika in etažno plinsko ogrevanje, opremljeni so s komunikacijsko omarico in domofonom. Razpored: 3 ločeni vhodi iz avle v nadstropju, 1 pisarna z balkonom, na drugi strani vhod, hodnik, sanitarije, sprejemna pisarna ter sklop 3 pisarn s prav tako lastnim vhodom. Vse pisarne so med seboj povezane, lahko pa se oddajo tudi posamezno, kot ločene enote. Pogled imajo v enem delu na notranje dvorišče v drugem pa na ulico. Poslovnim prostorom pripadata 2 parkirni mesti na lastniškem notranjem dvorišču (možen je najem dodatnih parkirnih mest).
Lokacija je odlična, v neposredni bližini se nahajajo banka, pošta in upravno središče mesta, mestni in primestni promet ter železniška povezava, hotel, bencinska črpalka ter trgovsko nakupovalna cona, kakor tudi hiter dostop do AC.
Lepi prostori v urejeni stavbi, trenutno se zaključujejo še zadnja dela povezana z urejanjem okolice in menjavo odtokov, ki so primerni za predstavništva, arhitekturne biroje, odvetniške družbe, računalniške, pisarniške, kreativne in druge mirne dejavnosti.
Oglaševana cena ne vključuje stroškov dajatev ( 254,1 EUR/mesečno), ter stroškov uporabe, ki se plačujejo samostojno ( lastni priključki) , po porabi.
Možen ločen najem parcialno po kvadraturah: hodnik+kopalnica+soba 15m2

variante: 7

1 22m2 15m2 37m2
2 52 15 67
3 68 15 83
4 30 15 45
5 46 15 61
6 76 15 91
7 123

Vseljivo takoj. Vabljeni na ogled!


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.