ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

103.000,00 €

DržavaTip poslovnega prostora
Slovenijaostalo
RegijaObčina
MO MariborMB-Mesto

ID oglasa: 490321042-178

Ogled oglasa na strani ponudnika

Na Koroški cesti v Mariboru prodamo poslovni prostor skupne velikosti 200,3 m2, v dveh etažah, lociran v stavbi, zgrajeni leta 1977. Poslovni prostor je bil obnovljen leta 2006 (vodovodne in elektro inštalacije, podi…) in je ves čas redno vzdrževan ter urejen. Leta 2015 je bila na objektu na novo narejena streha, leta 2018 pa tudi nova izolativna fasada (15 cm).

Gre za ulični lokal, primeren za servisno, zdravstveno, storitveno ali drugo podobno dejavnost, z zagotovljenim parkiriščem za rampo.

Pritličje obsega povezane, svetle prostore, ki imajo velika izložbena okna, ločeno pisarno in sanitarije. Hodnik je dostopen iz notranjih prostorov in z zunanje strani, kjer je mogoča dostava in dostop do kletnega dela. Vgrajen je tudi prezračevalni sistem.
V urejeni in ogrevani kletni etaži so štirje prostori, ki so lahko namenjeni skladiščenju, servisu, arhivu in drugim dejavnostim.

Prostori imajo lastne števce za elektriko in vodo, ogrevanje je ločeno od stanovanjskega dela zgradbe in je na mestni plin preko lastnega merilnega mesta. Tako so stroški odvisni od dejanske porabe.

Ob lokalu so parkirna mesta za dostavo ter dodatno parkirni prostor za zapornico, ki se odpira s pomočjo domofona v lokalu.

Vpisano v ZK in prosto bremen.

Prevzem je možen takoj, dodatna vlaganja v prostore niso potrebna.

Tistim, ki imajo poslovno idejo, priporočam ogled in nakup!


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.