ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

298.000,00 €

DržavaRegija
SlovenijaPodravska
ObčinaNaselje
PtujPtuj
ID oglasa: 490151007-274

Ogled oglasa na strani ponudnika

Na prepoznavni, frekventni lokaciji ob regionalni cesti Ptuj - Lenart cca 4 km iz centra Ptuja prodamo poslovni objekt z letnico gradnje 1988, zadnjo večjo prenovo 2008 (streha), skupne površine 190 m2 in stoječega na 1.338 m2 v celoti stavbnega zemljišča. Ob objektu je parkirišče za cca 35 avtomobilov in zelenica z otroškimi igrali, v celoti ograjeno.

Poslovni objekt je razdeljen na pritličje in mansardo. V pritličju je gostinski lokal na cca 110 m2, sestavljen iz šank sobe, sobe za biljard z nišo in vhodom v sanitarije ter večje sobe, v ozadju še dve shrambi in skladišče. Tla krita s keramiko, okna PVC, zunaj večja terasa. Celoten lokal lahko sprejme okrog 150 gostov.
V mansardi, ki ima posebej vhod iz strani stavbe, je pa tudi fizično ločen z ograjo od gostinskega dela, so pisarne na cca 80 m2, sestavljene iz treh prostorov, wc, kopalnice in dveh balkonov, lahko bi bilo tudi večje 2-sobno stanovanje. Okna v mansardi so lesena, tla krita s keramiko in laminatom. Ogrevanje v celotni stavbi je centralno na olje, fasada delno toplotnoizolacijski omet, delno fasadna opeka, aktivni vsi osnovni infrastrukturni priključki, kanalizacije ni.

Vas mika nova poslovna priložnost? Bi želeli nadaljevati utečeno gostinsko dejavnost in temu priključiti dodatne poslovne prostore za druge storitve? Morda pa ta objekt potrebuje povsem novo zgodbo s kakšno trgovino ali drugo dejavnostjo, VI povejte, kako bi radi zgradili Vašo poslovno zgodbo o uspehu.
Za dodatne informacije in rezervacijo termina za ogled pokličite. Dobrodošli!

Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.