ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

Pisarniški Prostorov - Centralna Lokacija V Kopru

+
Cena:

820.000,00 €

DržavaRegija
SlovenijaObalno kraška
ObčinaNaselje
KoperKoper
ID oglasa: 490351001-4

Ogled oglasa na strani ponudnika

Predmet prodaje so poslovni prostori v prvem in drugem nadstropju stanovanjsko poslovne stavbe na Ferrarski ulica 5 v Kopru. Objekt bo predvidoma vseljiv v septembru mesecu 2018.
Površina pisarniških prostorov je 471,5 m2. Predmet prodaje vključuje lastni vhod, sprejemnico v pritličju (41,9 m2) in arhivske prostore v kleti (88,6 m2), skupaj 602 m2 neto površin. Prostori so odlično vzdrževani. Urejeno parkirišče je na razpolaga v neposredni bližini. Prostori so klimatizirani.
Stanovanjsko poslovna stavba je bila zgrajena 1996 in ima klet, pritličje in 4 nadstropja. Pretežen del stavbe zavzemajo pisarniški prostori in lokali za komercialne dejavnosti. Manjši del stavbe predstavlja stanovanjski del. Stavba ima več vhodov, ki vodijo neposredno v lokale ter vhod v recepcijo od koder je možen dostop do višjih etaž z dvigalom ali s stopniščem.
Objekt se nahaja na odlični lokaciji ob glavni mestni vpadnici in neposredni bližini starega mestnega jedra. Objekt je dostopen z javnim in lastnim prevozom. Hitra cesta H5 je oddaljena ca. 1 km.

Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.