ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

590.000,00 €

DržavaRegija
SlovenijaPodravska
ObčinaNaselje
PtujPtuj
ID oglasa: 490151007-257

Ogled oglasa na strani ponudnika

Na desnem bregu Drave ob vpadnici v staro mestno jedro Ptuja (cca 0,5 km) prodamo eminentno poslovno stavbo z letnico gradnje 1999, stoječo na stavbnem zemljišču v skupni izmeri 1.248 m2.
Na asfaltirano dvorišče vstopimo skozi kovinsko ograjo, izvedeno z rustikalnimi vložki, vrata vodena daljinsko, delno je zemljišče ograjeno tudi z živo mejo.
V dveh povezanih stavbah je v treh etažah (K+P+M) kar 739,50 m2 površin, ki jo sestavljajo številni uporabni prostori. V pritličju so to predvsem različne posamezne pisarne in sanitarije, v mansardi pa prav tako nekaj samostojnih pisarn, nekaj skupnih delovnih prostorov (razvoj, tehnologija,…), kuhinja in še kaj. V mansardi je vmes med stavbama tudi odprta terasa, skrit zeleni kotiček za sprostitev. V kletnih prostorih je kurilnica ter vinoteka s prostorom za druženje. Vsi prostori so opremljeni s kvalitetnim izbranim pohištvom, talne obloge so v pisarnah klasičen parket, drugod keramika, opleski v tapetni tehniki, okrašen z rustikalnimi vložki. Streha krita z bobrovcem, fasada izolativna, okna in vhodna vrata plastična, ostala notranja vrata lesena, ponekod prevlečena z usnjem, nekaj prehodov po stavbi opremljenih s steklenimi vrati oziroma stenami, ki so delno vzorčasto peskana. Sanitarije nadstandardne z prostoru prilagojeno opremo. Ogrevanje je centralno na olje, klimatizirano, protipotresna in protipožarna zaščita, podprta z video sistemom, ISDN telefonija Centrex, računalniška in interfonska mreža, ozvočenje celotnega objekta, kabelski in satelitski TV sistem. Na dvorišču in ob stavbi je mogoče parkirati cca 25 vozil.

Če iščete kvalitetno grajeno, po meri, sodobno in nadstandardno opremljeno poslovno stavbo za različne poslovodske ali storitvene dejavnosti, potem ste na pravem naslovu. Za dodatne informacije in rezervacijo termina za ogled pokličite. Dobrodošli!

Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.