ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

5.600,00 €

DržavaTip poslovnega prostora
Slovenijaprostor za storitve
PovršinaRegija
770 m2MO Ljubljana
ObčinaLetnik izgradnje
Moste-Polje1980
Energijski razred
E (105-150 kWh/m2a)

Oddamo poslovni prostor, ki se nahaja v bližini BTC-ja in vse ostale infrastrukture. Prostor se nahaja v visokem pritličju in polkleti poslovnega objekta zgrajenega leta 1980.

Prostori v visokem pritličju so veliki 310m2 in so primerni so za izvajanje različnih dejavnosti – pisarne, neživilsko trgovino, zdravstveno dejavnost, vrtec, predavalnice, namestitvene dejavnosti, športno rekreativne dejavnosti…Samo razporeditev prostorov lahko najemnik prilagaja svojim potrebam. Pred objektom je cca 15 parkirnih mest.

Prostori v polkleti so veliki 460m2, do katerih je dostop tudi po klančini. Primerni so za izvajanje različnih dejavnosti - skladišče, servis, proizvodnja, namestitev... Imajo tri-fazni električni tok (3x100A). Višina stropov je 2,2m. Samo razporeditev prostorov lahko najemnik prilagaja svojim potrebam. Pred objektom je cca 6 parkirnih mest.

Možen je najem posameznega prostora v kleti in le tistega v visokem pritličju. V bližini je vsa potrebna infrastruktura, lpp postajališče, bližina obvoznice, dostop možen tudi s tovornjaki...

Pogoji najema: plačilo varščine v višini dvomesečne varščine, sprotno plačilo najemnine.

Vabljeni, da si ogledate preostalo ponudbo nepremičnin na naši spletni strani www.mka.si. Prav tako Vas vabimo, da nas kontaktirate, za posredovanje pri prodaji ali oddaji Vaše nepremičnine na info@mka.si


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
Ime:
Vlado
GSM:
040 342 222
E-pošta:
info@mka.si
Ime podjetja:
MKA nepremičnine d.o.o.
Naslov:
Vojkova cesta 4, 1000 Ljubljana