ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

4,00 €

DržavaTip poslovnega prostora
Slovenijaskladišče
PovršinaRegija
2329 m2MO Maribor
Občina
MB-Mesto

Naselje: maribor ID oglasa: 490321055-10

Ogled oglasa na strani ponudnika

Neposredno ob južni vpadnici v mesto Maribor ob Tržaški cesti oddamo večje skladišče v dolgoročni najem.
Cena najema je 8.151,00 EUR+DDV/mesec.
Dostop do skladišča je mogoč direktno iz uvoza iz Tržaške ceste. Skladišče skupaj meri 2.329 m2, dodatno je možno najeti še delovni prostor z garderobo in sanitarijami v velikosti 55 m2 in po potrebi še pisarne v prvem nadstropju skladišča v velikosti 155 m2 bruto (skupaj 5 pisarn, čajna kuhinja, arhiv in sanitarije). Obstaja pa tudi možnost najema ene zaključene celote dela skladišča v velikosti 1.639 m2 in druge zaključene celote v velikosti 690 m2. Uporabna višina skladišča je od 5-8 m. Konstrukcija zgradbe je kombinacija betona in železo betona, strešni nosilci so polkrožni iz železobetona.
V skladišču je razvejan sistem ogrevanja preko stropnih puhal in sicer je ogrevanje možno na mestni plin. Sicer samo ogrevanje ni zajeto v ceni najema in v kolikor se pokaže potreba za ogrevanje skladišča, je to stvar predhodnega dogovora pred podpisom najemne pogodbe.
Skladišče je idealno za izvajanje vmesne logistike kot prehodno skladišče, saj je na zunanjem delu veliko prostora za manipulacijo blaga - nakladanje in razkladanje blaga, poleg tega pa se zunanje površine lahko uporabljajo za začasno parkirišče za kamione, ki niso v pogonu.
Ostrešje oz. kritina skladišča je bila obnovljena leta 2008, delno pa še leta 2018.

Najemnik plača provizijo v višini 1 mesečne najemnine+DDV.


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.