ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

4.030,00 €

DržavaTip poslovnega prostora
Slovenijapisarna
RegijaObčina
PodravskaHoče Slivnica

Naselje: hoče - slivnica; Obcina: Hoče-Slivnica ID oglasa: 490321055-36

Ogled oglasa na strani ponudnika

V industrijski coni v Spodnjih Hočah v popolnoma prenovljeni stavbi oddamo pisarniške prostore s skladiščem v skupni velikosti 674 m2 v dolgoročni najem, od tega je pisarniški del 220 m2, skladišče pa 454 m2.
Cena najema je 4.030 EUR/mesec
Pisarniški kompleks se nahaja v pritličju in 1. nadstropje stavbe in zajema 4 pisarne, čajno kuhinjo, arhiv, sanitarije, umivalnico, garderobo. Pisarne se oddajajo brez opreme
Vse pisarne imajo talno gretje in klimo, talne obloge marmor, okna iz alu profilov. Ogrevanje je možno na mestni plin ali pa na bio maso. Poleg najemnine najemnik plača še strošek porabe elektrike in strošek ogrevanja, ne plača pa stroška porabe vode. Zraven pisarniških prostorov je možno najeti tudi do 7 ali pa 12 parkirnih mest po ceni 20,00 EUR/mesec.
Poslovni prostori so namenjeni mirni dejavnosti, lahko tudi za servisno dejavnost, specializirano trgovsko dejavnost, za računalniške, elektrotehnične in podobne storitve, ki lahko vključujejo tudi prodajo blaga.
Skladišče omogoča izvajanje logistike kot prehodno skladišče, saj je na zunanjem delu dovolj prostora za manipulacijo blaga - nakladanje in razkladanje blaga, odlikuje ga odlična logistična povezava, do AC priključka Rogoza je samo 1,5 km.
Stavba s skladiščem je bila popolnoma obnovljena leta 2017.
Najemnik plača stroške nepremičninske družbe za posredovanje v višini 1 mesečne najemnine+DDV.


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.