ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

120.000,00 €

DržavaRegija
SlovenijaNotranjska
ObčinaPovršina parcele
Cerknica160 m2

Naselje: cerknica ID oglasa: 490191054-112

Ogled oglasa na strani ponudnika

V Hruškarju prodamo posest v velikosti 8.571 m2- kmetijo na kateri stoji stanovanjska hiša (tlorisa 8m x 10m) z gospodarskim poslopjem in dodatnim prostorom namenjenim za konje (ali garažo).
Hiša je samostojna, vseljiva z nekaj finesami. V pritličju sta dve sobi, kuhinja z jedilnico in kopalnica. Kopalnica je na novo renovirana ter opremljena, kuhiinja pa je v fazi zaključevanja. Po stopnicah se povzpnete v mansardo kjer so kuhinja z jedilnico (lahko tudi predelate v sobo), otroška soba, dnevni prostor - v vseh prostorih je položen parket - ter kopalnica - keramika. Hišo je mogoče spremeniti v dvostanovanjsko.
Gospodarsko poslopje ima zadostno višino za kakršnokoli gospodarsko dejavnost nad njim pa je dodaten prostor, ki so ga sedanji lastniki uporabljali za shrambo sena (senik). Ob gospodarskem poslopju je še dodaten prostor kjer je trenutno nekaj boksov za konje, lahko pa si preuredite prostor v garažo ali shrambo.
V letu 2013 je bila menjana streha (Golob strešniki), izolacija na podstrešju je 40cm, menjana okna PVC v vseh prostorih razen balkonsko okno na mansardi, namenščene zunanje žaluzije, komarniki. Menjana oz na novo napeljana je bila elektrika po hiši, nov oprićni kabel.
Vse stoji na zaključeni parceli z dobro dostopno infrastrukturo v velikosti 8.571m2. Možnost obrti ali konjereje.
Do AC Unec je 25km, za otroke je poskrbljeno v bližnjem vrtcu ali šoli.

TOPLO PRIPOROČAMO IN VAS VABIMO NA OGLED. Priložnost, ki se vam ne sme izmuzniti!
Kupec za posredovanje pri prodaji plača 2% + ddv.
Za vse dodatne informacije, slike notranjosti ter ogled smo vam na voljo.


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.