ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

149.000,00 €

DržavaPovršina
Slovenija260 m2
RegijaPovršina parcele
Podravska260 m2
ObčinaNaselje
PtujPtuj
Letnik izgradnje
1970
ID oglasa: 490151007-194

Ogled oglasa na strani ponudnika

ZNIŽANA POLETNA PONUDBA! MOŽNOST NAKUPA PO ETAŽAH!
V mirnem stanovanjskem naselju,1 km iz starega mestnega jedra Ptuja, prodamo enostanovanjsko hišo (cca 145 m2) s tremi poslovnimi prostori (skupno 115 m2), zgrajene leta 1970 in obnovljene 2008, ki stoji na 700 m2 popolnoma ravnega stavbnega zemljišča pravilne pravokotne oblike.

Hiša je etažnosti K+P+N, vse povezuje stopnišče. V kletne prostore lahko vstopimo skozi garažo, zaprto z dvižnimi električnimi vrati ali iz večjega predprostora s shrambo, ki vodi na stopnišče. Poleg garaže klet sestavlja še kurilnica s sanitarijami, shramba in večnamenski prostor s kuhinjo.
V pritličju so trije poslovni prostori: gostinski lokal (65 m2) s teraso in dve trgovini/pisarni (vsaka po 25 m2), vsak s svojimi sanitarijami in spremljevalnimi prostori. Okna so lesena, tla pokrita s keramiko in laminati, ogrevanje centralno na plin. Veljavna uporabna dovoljenja!
V nadstropju je dvosobno (z manjšo preureditvijo je lahko tudi 3 sobno) stanovanje, uporabne površine cca 75 m2, v katerega dostopamo iz stopnišča. Najprej je spalnica, na desno pa si sledijo prostorna kopalnica z WC-jem in tuškabino, kuhinja z jedilnico, ki ima povezavo v veliko dnevno sobo z izhodom na prostorno, nepokrito sončno teraso zanimivih oblik, z odprtim razgledom na ptujski grad, ki se zdi kot na dlani. Sredi stopnišča pred dostopom v stanovanje je izhod na še eno teraso - balkon, s pogledom na zadnji del hiše z zelenico. Tla prekriva laminat, parketi, keramika in PVC talne obloge, okna večino lesena, nekaj PVC.
Hiša je odeta v klasično, neizolativno fasado, streha novejša S-metal, v stanovanjskem in delno poslovnem delu aktivni vsi infrastrukturni priključki. Za nezahtevne kupce vseljiva takoj, sicer pa za prenoviti in osvežiti. Za hišo je še prijetna prostorna zelenica z manjšo lopo in kaminom, prostorom za vrt, sadnim drevjem in brajdami, pred hišo nekaj parkirnih prostorov.

Priporočamo družini s poslovnimi ambicijami, poslovni del pa je mogoče spremeniti tudi v stanovanjskega! Odlična, prepoznavna lokacija. REZERVIRAJTE SI TERMIN ZA OGLED!
Možnost nakupa po etažah oziroma ločeno posebej stanovanje in posebej poslovne prostore!

Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.