ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

99.500,00 €

DržavaPovršina
Slovenija141 m2
RegijaPovršina parcele
Podravska141 m2
ObčinaNaselje
PoljčanePoljčane
Letnik izgradnje
1978
ID oglasa: 490321060-10

Ogled oglasa na strani ponudnika

Posredujem pri prodaji dobro in skrbno vzdrževane enodružinske hiše v Poljčanah. Hiša stoji na pobočju ob vstopu v Poljčane. V bližini je vsa potrebna infrastruktura. Okolica je lepo urejena in je pod rahlim naklonom. Zajema zelenjavni vrt, trato in predel, kjer so posajena sadna drevesa. Hiša je v etažnosti K + P + 1.

Pred hišo je možno parkirati dva avtomobila. Garaža z enim parkirnim prostorom je še v sklopu hiše - kleti. V nadaljevanju garaže je kurilnica in shramba.

Vhod v hišo je na zadnji strani hiše iz prostorne poploščene terase, do koder vodijo zunanje stopnice. V pritličje hiše se vstopi skozi verando na hodnik, ki povezuje prostore v pritličju: kuhinja, jedilnica, dnevna soba z izhodom na teraso, delovna soba, wc in shramba. Hodnik se zaključi s stopniščem do nadstropja.

V nadstropju sta dve spalnici, velika dnevna soba z izhodom na teraso, kopalnica z wc ter še izhod na mali balkon nad vhodom.

Ob hiši stoji manjši od zunaj prenovljen objekt v izmeri 24 m2, zgrajen leta 1980, namenjen morebitnemu poslovnemu lahko tudi turističnemu najemu.

Manjša obnovitvena dela so bila izvajana sproti, večja obnovitvena dela, kot je menjava in menjava oken na J strani fasade so bila izvedena 2005 in 2013. Hiša se prodaja opremljena. Zemljiško knjižni izpisek je bremen prost.

Energetska izkaznica je izdelana. Energetska učinkovitost objekta je opredeljena z G razredom.
Kupec plača pripravo in izvedbo pravnega posla.
Ugoden nakup - PRIPOROČAM!

Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.