ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

32.000,00 €

DržavaPovršina
Slovenija92 m2
RegijaPovršina parcele
Osrednjeslovenska92 m2
ObčinaLetnik izgradnje
Logatec1984
Naselje
Ožbalt
ID oglasa: 490281024-14

Ogled oglasa na strani ponudnika

Na vrhu Kozjaka nad Ožbaltom se prodaja bivalni vikend primeren za vse ki se želijo včasih odmakniti od mestnega vrveža in se sprostiti v objemu neokrnjene narave. Vikend je na razgledni 860 m visoki in mirni lokaciji in v celoti na sončni legi.
V zgornji etaži sta dve veliki sobi namenjeni za spalne prostore kjer je nameščenih 5 postelj, ter razgledna lesena terasa (balkon). V spodnji bivalni etaži je osrednji dnevni prostor z jedilnico, kjer je strateško pozicionirana krušna peč, ki ogreva vse ostale prostore( kuhinjo, kopalnico z wc-jem). V dnevni je raztegljiva zofa, v dodatni sobi za goste pa so nameščene še 3 postelje. V krušni peči je mogoča tudi peka domačih dobrot.
Celotna lesena izolirana konstrukcija stoji na betoniranih polkletnih prostorih, kjer je prostora 17 m2. Streha je zamenjana leta 2016. Osvetljevanje je naravno direktno skozi okna in vrata. Fekalne vode so speljane v zunanji zbirni jašek. Vikend je priključen na električno omrežje, vodovod predstavlja lastno zajetje vode.
Vikend je ZK. urejen in se prodaja v celoti opremljen.
Kupec ne plača provizije - pokličite ter se dogovorite za ogled.

Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.