ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

399.000,00 €

DržavaPovršina
Slovenija185 m2
RegijaPovršina parcele
MO Ljubljana185 m2
ObčinaLetnik izgradnje
Vič-Rudnik2017
Naselje
Spodnji Rudnik

Obcina: ? ID oglasa: 490191024-387

Ogled oglasa na strani ponudnika

Posredujemo pri prodaji sodobno zasnovanega dvojčka, ki se nahaja v soseski Spodnji Rudnik, oddaljeni le nekaj minut vožnje do centra Ljubljane.

Dvojček je zgrajen leta 2017 do 4. gradbene faze, etažnosti P+1+2 in je skupne velikosti 239,5 m2. Stoji na zemljišču 466 m2, kjer je na SV delu tlakovana površina za dovoz, dostop in parkiranje in na JZ delu ograjen vrt, oziroma zelenica.
Bivalna enota ima po dve parkirni mesti.

Konstrukcija objekta je klasična masivna - kombinacija armiranega betona in opeke. Notranjost hiše ima postavljene stene, ki so ometane in imajo pripravljeno električno inštalacijo. Izolacija objekta je 15 cm, hidroizolacija. Stavbno pohištvo je visoko cenovnega razreda s trojno zasteklitvijo. Predvidena so tudi avtomatsko krmiljena senčila za okna.
Hiša ima predviden priklop na kanalizacijo, ogrevanje preko toplotne črpalke zrak - zrak in hlajenje s klimatsko napravo.
V samem objektu je predvideno umetno in naravno prezračevanje za vse prostore. Okolica objekta bo deloma tlakovana (s tlakovci Podlesnik), deloma ozelenjena. V ceni so tudi že vhodna in stranska vrata ter ograje za francoski balkon.

Pogoj prodajalca je, da kupec plača del provizije za nepremičninsko posredovanje in sicer 2% dogovorjene nakupne cene+ddv. Za dodatne informacije in ogled nepremičnine pokličite.


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.