ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

235.000,00 €

DržavaTip hiše
SlovenijaSamostojna
PovršinaRegija
146 m2Osrednjeslovenska
Površina parceleObčina
3733 m2Velike Lašče
Letnik izgradnjeNaselje
2002Tomažini
Energijski razred
E (105-150 kWh/m2a)

Prodamo v manjšem kraju, obdano z lepotami narave, samostojno in vzdrževano hišo. Celotna parcela je ograjena in urejena z sadovnjakom in njivo. Del parcele je še zazidljiv - 740m2. Hiša je primerna tako za družino, par ali posameznika, ki si želi neposrednega stika z naravo, hkrati ima v bližini vso potrebno infrastrukturo.

Hiša sestoji iz pritličja in mansarde. V pritličju se nahajajo vetrolov, hodnik, dnevni WC, kurilnica s tuš kabino, kabinet, kuhinja z jedilnico in dnevno sobo s kaminom ter izhodom na teraso.

V mansardi so 4 sobe, hodnik, ločeni WC in kopalnica s kadjo ter izhod na balkon. V mansardi je možnost izdelave dodatne sobe.

Ogrevanje je na plin s plinohramom in manjšim kaminom v dnevni sobi. Možnost predelave na olje ali drva.

Poleg hiše se nahaja garaža, ki meri okoli 20m2, nad garažo je še en prostor, ki je trenutno namenjen delavnici in nadstrešek za en avto. Poleg je še manjša lopa in v zemljo vkopana klet za pridelke.

Hiša in okolica sta lepo urejeni. V bližini so zdravstveni dom, pošta, lekarna, šola in trgovine. Za otroke je organiziran prevoz do šole.

Možnost menjave za 3 sobno stanovanje v Ljubljani ali okolici.

Pogoji prodajalca: kupec plača 2% davek na promet nepremičnine ter nosi stroške priprave pogodbe in izpeljave postopka prodaje v višini 427,00 EUR.


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.