ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

Večja Stanovanjska Hiša Izven Naselja, Sončna

+
Cena:

216.000,00 €

DržavaPovršina
Slovenija335 m2
RegijaPovršina parcele
Gorenjska335 m2
ObčinaLetnik izgradnje
Žirovnica1952
Naselje
Žirovnica
ID oglasa: 490361001-195

Ogled oglasa na strani ponudnika

Prodamo stanovanjsko stavbo zgrajeno leta 1952 ter dograjeno in adaptirano 1991 leta, ki obsega 335,00m2 netto stanovanjske površine, stoječa na zemljišču v izmeri 1.527,0m2.
Stavba se nahaja na prekrasni lokaciji, v celoti obdana z naravo travnika in mešanega gozda v bližini reke Save in akumulacijskega jezera, izven naselja Moste. Stavba je zasnovana kot masivna gradnja z izdelano kletjo, pritličjem ter mansardo. V letu 1991 je na novo izdelana mansarda ter dozidana garaža.
Sleme stavbe je locirano vzhod zahod, stavba je obrnjena proti jugu. Lokacija je sončna, zemljišče je ravno. Dohod do stavbe je možen iz dveh strani ter je urejen. Stavba sicer še stoji na območju, kjer je določena raba zemljišča kot vodna infrastruktura, vendar je že bila na Občini Žirovnica sprejeta pobuda za spremembo rabe v stanovanjsko ter ta postopek spremembe rabe že teče.
Stavba obsega naslednje prostore:
Klet v izmeri 67,00m2, ki obsega: hodnik, pralnica, dve shrambi in stopnišče.
Pritličje stavbe obsega 144,20 m2 ter obsega: predprostor s stopniščem, hodnik, WC, kopalnica, shramba, kuhinja, dve sobi. V pritličju se nahajata dve garaži z ločenim vhodom.
Mansarda obsega 123,80 m2 ter obsega: predprostor, hodnik, WC, shramba, kuhinja, utility, kopalnica, tri sobe in balkon.
Hiša je priključena na vodovodno in električno napeljavo. Ogrevanje je urejeno na centralno peč na olje, ki pa potrebuje obnovo oziroma menjavo. V pritličju je možno ogrevanje tudi na drva.
Zemljišče okoli hiše meri 1.527,00m2.
Lega stavbe ponuja bodočemu lastniku veliko zasebnosti z neposredno bližino narave, z možnostjo odhodov v gore, saj se Karavanke nahajajo v neposredni bližini. Nahaja se tudi ob neposredni bližini pešpoti Julijana. Po drugi strani, pa se stavba nahaja v bližini regionalne ceste Radovljica - Jesenice s dobro dostopnostjo, ter s bližino AC priključka. Stavba je od Bleda oddaljena 12 km od Jesenic pa 8km.
Energetska izkaznica je v izdelavi.
Hiša je primerna za stalno bivanje ter za poslovni namen tudi turizem.
Pogoj prodajalca je, da kupec nosi del stroškov prodaje.
Ogled možen le v spremstvu nepremičninskega posrednika. Za več informacij pokličite v nepremičninsko agencijo RE/max Radovljica.
Cena: 216.000,00 EUR
Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.