ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

STAREJŠA HIŠA Z VELIKIM ZEMLJIŠČEM V ORMOŽU

+
Cena:

80.000,00 €

DržavaPovršina
Slovenija125 m2
RegijaPovršina parcele
Podravska125 m2
ObčinaNaselje
OrmožOrmož
Letnik izgradnje
1870
ID oglasa: 490151007-307

Ogled oglasa na strani ponudnika

Ob glavni vpadnici v centru Ormoža prodamo starejšo, vzdrževano hišo, z letnico gradnje 1870, obnovljeno 1985, skupne površine 125,30 m2. Skupno 2.080 m2 v celoti stavbnega zemljišča poleg hiše stojita še dve garaži, terasa pod brajdami, zelenico na obeh straneh pa čudovito dopolnjuje številno sadno drevje - jablane, hruške, slive, breskev, mogočna češnja in nekaj orehov, eden je še posebno razkošen ob uvozu na dvorišče in vabi pod zavetje svoje krošnje. Celotno zemljišče je obdano z žično ograjo in zasajeno s cipresami in drugimi mešanimi obrobnimi rastlinami, ki zastirajo radovedne poglede sosedov.

Do vhodnih vrat vodi nekaj stopnic do vetrolova, od koder vstopimo na hodnik, od tod na desno v sobo, naravnost v spalnico, na levo pa v kuhinjo z jedilnico, shrambo in prehodom v kopalnico s kadjo in WC-jem. Tla prekriva keramika, PVC talne obloge in parket, okna lesena dvoslojne zasteklitve, fasada klasičen omet, streha salonit plošče, ogrevanje na trdo gorivo s pečmi. Hiša je polovično podkletena s pravo vinsko kletjo, odlično tudi za ozimnico, vhod iz zunanje strani. Podstrešje neizdelano, pohodno. Osnovni infrastrukturni priključki.
Pred hišo je velik steklenjak, nekoč služil za pridelavo sadik zelenjave, zdaj bi lahko bil tudi primeren pokrit vrt, za odprtega je pa okrog še tudi precej prostora, kjer lahko pozicijo izbirate po želji.

Izjemno prostorno zemljišče z zelo velikim potencialom tako za gradnjo kot ureditev okolice, prijetna lokacija, blizu strogega centra mesta, blizu večim trgovskim centrom, vsem javnim institucijam, v mirnem naselju. TOPLO PRIPOROČAMO OGLED IN ZARES UGODEN NAKUP!!

Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.