ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

590.000,00 €

DržavaTip hiše
SlovenijaSamostojna
PovršinaRegija
321 m2Obalno kraška
Površina parceleObčina
9667 m2Sežana
Letnik izgradnjeNaselje
2008Veliki Dol
Energijski razredVpis v ZK
C (35-60 kWh/m2a)Vpis v ZK

Prodamo imenitno podeželsko vilo v samem osrčju Krasa, sončna, moderna, delo ameriškega arhitekta, s pridihom španske haciende, tlorisi v obliki metulja.

Vila se nahaja v neposredni bližini vasi, od koder so pripeljani vsi potrebni priključki (voda, kanalizacija, elektrika, optika). Poleg vile je narejen tudi kraški vodnjak. Vila je ogrevana s Thermaray (Kanada) grelnimi paneli, ki so uravnavani s 13-mi temostati. Na strehi sta tudi 2 sončna panela.

V kleti je velika garaža za 2 avtomobila, velika shramba (ali vinska klet), tehnična soba in stopnišče, ki vodi v pritlično etažo.

V pritličju se nahajajo vhodna veža, dnevni WC, ogormen osrednji prostor, sestavljen iz kuhinje, dveh jedilnic in dveh dnevnih prostorov, 4 spalnice s pripadajočimi 4-mi kopalnicami. Master bedroom ima v kopalnici jacuzzi, poleg je tudi garderobna soba.

Vse sobe imajo neposreden dostop do terase, na vseh dostopih so tudi komarniki.

Okolica vile je narejena z materiali, pripeljanimi iz Indije, pohištvo pa je v celoti pripeljano iz ZDA.

Hiša je moderna, a daje pridih narave, saj deluje sveže zaradi lesenih talniih oblog (macesen) in opremljenosi iz v celoti masivnega lesenega pohištva.

ZK urejeno, nizki stroški vzdrževanja.

Pogoji prodajalca: kupec plača 2% davek na promet nepremičnine ter nosi stroške priprave pogodbe in izpeljave postopka prodaje v višini 427,00 EUR.

Vabljeni na ogled.


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.