ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

Šentjernej Gorenja Brezovica Gorenja Brezovica 6a

+
Cena:

395.000,00 €

479.000,00 €

DržavaTip hiše
SlovenijaSamostojna
PovršinaRegija
494 m2Dolenjska
Površina parceleObčina
1412 m2Šentjernej
Letnik izgradnjeNaselje
2004Gorenja Brezovica
LokacijaLetnik obnove
Gorenja Brezovica 6a2018
StanjeEnergijski razred
VzdrževanaC (35-60 kWh/m2a)
Št. parkirnih mest
15

Prodamo moderno zasnovano hišo in poslovni objekt na izredni s soncem obsijani lokaciji na samem vhodu v hitro razvijajočo se občino Šentjernej. Parcela je velikosti 1068m2 + travnik 346m2 (od katerega je 120m2 zazidljivega zemljišča), skupaj 1412m2.

LOKACIJA:

Poslovni kompleks se nahaja na atraktivni lokaciji ob regionalni cesti Novo mesto - Kostanjevica - Brežice, le 5 km od AC Ljubljana – Zagreb. V sami bližini (čez cesto) je večja samopostrežna trgovina z mešanim blagom, blizu je tudi vrtec (oddaljenost 200m), avtobusna postaja (oddaljena 300m), šola, banka, mobitelov center, zdravstveni dom, občina, pošta, policija, kulturni dom, več uspešnih, razvijajočih se podjetij in trgovskih centrov (Spar, Mercator,…), črpalka, Kartuzija Pleterje, zdravilišče Šmarješke toplice ter izredne pohodniške točke (na Gospodično, Miklavž in vinorodne gorice).

HIŠA:

Hiša je letnik 2001, velikosti 8,5m x 14m (cca. 240m2 v dveh etažah + neizdelano podstrešje 75m2) in je razgibano zasnovana. Spodnja pritlična etaža hiše je stanovanjski del, ki obsega kuhinjo, dnevno sobo in jedilnico v odprtem skupnem delu, hodnik, kopalnico, spalnico, shrambo, kurilnico in pisarno. V mansardi (1. nadstropje) je trenutno neopremljena kuhinja z dnevno sobo, spalnica, otroška soba, shramba, kopalnica in WC. Mansarda ima 2 ograjena balkona, ki odpirata prečudovit pogled na okolico. Podstrešna plošča nad mansardo je betonirana, izolirana (z lepenko in 40cm izolacijo z UV-folijo). Tu je možno urediti podstrešne prostore (podstrešno skladišče, arhiv) v velikosti 75m2. Kritina je črne barve znamke Bramac.

POSLOVNI OBJEKT:

Poslovni objekt (je letnik 2004), v katerem je trenutno gostinski lokal (Kava bar) in na novo odprta avto hiša (odkup in prodaja ter globinsko čiščenje vozil) meri 7m x 16m (224m2 v dveh etažah) + pokrita terasa na severni strani (5m x 6m = 30m2) in prizidek na južni strani (7m x 4,25m = 29,75m2). Spodnja pritlična etaža obsega prostore kava bara in prodaje vozil ter prizidek, v katerem je letna kuhinja in delavnica. Mansarda nad lokalom je pripravljena za različne dejavnosti kot so računalniški center, frizerski ali kozmetični salon, izobraževalna dejavnost, nepremičninska ali turistična agencija, zobozdravstvena ordinacija, odvetniška pisarna, fitnes itd. Svetla in z velikimi okni opremljena mansarda z balkonom ponuja panoramski pogled na okolico in trgovino. Glede na zasnovo objekta, ga je možno tudi preurediti v zdravstveni kompleks.

ZUNANJOST:

Vhod na asfaltirano parkirišče poslovnega in stanovanjskega dela je iz regionalne ceste. Pred poslovno-stanovanjskim kompleksom je moderen, lesen nadstrešek z bitumensko kritino širine 2,20m in je v L-obliki. Na zahodni strani stanovanjskega objekta je garaža (v velikosti 5m x 8m = 40m2), ki se zapira z Hörmann vrati na daljinsko upravljanje. Za stanovanjskim in poslovnim kompleksom je zasebni del, na katerem je lesen nadstrešek oz. letna terasa (iz katere je vhod v dnevno sobo) v velikosti 6m x 4m (24m2) in lesen nadstrešek (iz katerega je vhod v letno kuhinjo in delavnico v prizidku) velikosti 7m x 4m (28m2). Okoli stanovanjsko-poslovnega kompleksa je tlakovan pločnik. Na prekrasnem, sončnem vrtu, ki nudi obilo zasebnosti in miru je zasajeno sadno drevje z vinsko trto in grmičevjem ter ograjen zelenjavni vrt. Zalivanje vrtu je urejeno iz zbiralnika odpadnih voda. Celotna parcela je ograjena z opornim zidom in žičnato ograjo. Na vhodu so nova drsna vrata, ki se odpirajo na daljinsko upravljanje.


KONTAKT: Slavko Luzar (tel. 041-581-981)

E-MAIL: evropa.terasa@gmail.com


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.

Vrsta ogrevanja

 • centralna kurjava
 • elektrika
 • klimatska naprava
 • kurilno olje

Komunikacijski priključki

 • telefon
 • optika
 • kabel
 • internet

Prometne povezave

 • avtobusna postaja
 • avtocesta

Bližina

 • vrtec
 • banka
 • osnovna šola
 • trgovina
 • pošta