ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

299.000,00 €

DržavaRegija
SlovenijaPodravska
ObčinaPovršina
Rače Fram222,50 m2
Površina parceleLetnik izgradnje
871 m22008

ID oglasa: 490151001-627

Ogled oglasa na strani ponudnika

Hiša stoji v naravnem okolju in je lepo umeščena v prostor. Ima 222,50 m2 uporabnih površin in stoji na parceli, ki meri 871 m2. Letnik izgradnje je 2008.

Lesena masivna hiša je zdrava in energetsko učinkovita hiša, ki ji boste lahko rekli dom. Les kot obnovljivi vir, je najbolj okolju prijazen gradbeni material.
Masivni les ima velike toplotne kapacitete. To pomeni, da ima velike akumulacijske sposobnosti. Ta lastnost ohranja ravnotežje med zunanjimi temperaturnimi spremembami tekom dneva in ohranja prijetno notranjo temperaturo v prostoru. v poletnih mesecih je v masivni leseni hiši prijetno hladno, pozimi pa toplo

Prav zato gre pri takšni hiši za izredno visoko kakovost bivanja. Hiša ima predprostor (vetrolov), predsobo, iz katere je vhod v kopalnico, sanitarije za goste in spalnico ter stopnišče na galerijo. Iz predsobe pridemo v velik centralni prostor, kjer se nahaja kuhinja, jedilnica in velika dnevna soba z kaminom - izhod na teraso. Iz dnevnega prostora je vhod še v eno sobo - spalnic< lai kabinet.

Po stopnicah pridemo na veliko galerijo, ki jo lahko po potrebi preuredimo tudi kot spalne prostore, fitness ipd. Zraven je predviden tudi prostor za savno in izhod na velik balkon.

Hiša je ograjena z čudovito kovano ograjo, okolica je izredno lepo zasajena in urejena - namakalni sistem. Na dvorišču je tudi manjša lesena hiška, ki služi kot skladišče za drva in shramba, pod to leseno hiško pa je tudi kletni prostor.

Ogrevanje je na elektriko - talno gretje in kombinacija s kaminom. Kritina je opečna - bobrovec.

Od avoteceste je hiša oddaljena samo 5 km, sicer pa se nahaja sredi neokrnjene narave. Celotna postavitev in urejenost hiše je narejena po principih fen shui.

Priporočamo ljubiteljem naravnega bivanja in ekološko osveščenim. Primerna je za manjše družine ali starejše pare.


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.