ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

112.000,00 €

DržavaPovršina
Slovenija180 m2
RegijaPovršina parcele
Podravska180 m2
ObčinaLetnik izgradnje
Ptuj1965
Lokacija
Zgornje Gruškovje

Obcina: Podlehnik ID oglasa: 490151007-379

Ogled oglasa na strani ponudnika

V Zgornjem Gruškovju, na samem, neposredno ob državni meji s Hrvaško, prodamo starejšo hišo z letnico gradnje 1965, nazadnje znotraj obnovljeno 2014, stoječo na 11.914 m2 delno stavbnega, v večini pa kmetijskega zemljišča na ravnem, tik ob lokalni asfaltirani cesti. Ob hiši je večje gospodarsko poslopje, sestavljeno iz delavnice, shramb, hleva za različne živali in dveh garaž.

V hišo, ki skupaj meri 180 m2, vstopimo skozi vhodna vrata v predprostor, od tod na desno v veliko sobo - atelje/soba za ustvarjanje, kurilnico, kopalnico s tušem in WC-jem, naravnost stopnišče v gornjo etažo, rahlo na levo pa v dva prostora, namenjena shrambi, delovnemu kabinetu ali podobno, spalnica ter kuhinja z jedilnico. V gornjo etažo pridemo po betoniranih in s keramiko obloženih stopnicah, na vrhu katerih vstopimo na galerijo, od tod pa v dve spalnici, ena z izhodom na balkon, dnevni prostor, WC, izhod na veliko, sončno teraso ter leseno stopnišče na podstrešje/mansardo, ki je v surovem stanju in je prostor še za kakšno manjše stanovanje ali dodatne spalnice z izhodom na balkon. Talne obloge so keramika, parket in beton, okna delno lesena, delno PVC, streha salonit, fasade še ni. Ogrevanje centralno na trdo gorivo, greznica, elektrika, voda.

Če iščete mirno, varovano okolje, večjo hišo z ogromnim potencialom in možnostmi ureditve, ste večja družina, ki potrebujete več prostora, bi radi gojili živali ali obdelovali zemljo, si uredili vrt ali nogometno igrišče, za vse je prostor in čaka prav vas. Do Podlehnika, kjer so vse javne institucije (občina, vrtec, šola, policija,...), banka, trgovina, zdravstveno varstvo,... 10 km, do priključka na AC slab kilometer. Za več informacij in rezervacijo termina za ogled pokličite. PRIPOROČAMO!


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.