ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

Prodamo Stanovanjsko Hišo Z Izrednim Razgledom

+
Cena:

225.000,00 €

DržavaPovršina
Slovenija352 m2
RegijaPovršina parcele
Dolenjska352 m2
ObčinaLetnik izgradnje
Žužemberk2008
Naselje
Žužemberk
ID oglasa: 490341003-27

Ogled oglasa na strani ponudnika

Prodamo stanovanjsko hišo s parcelo v velikosti 10.852 m2, s pomožnim objektom ter zelo urejenim sadnim in zelenjavnim z enkratnim razgledom na sončni legi. Hiša ima dobro infrastrukturno povezavo z lokalnimi in regionalnimi središči.
Stanovanjska hiša ima tri etaže s skupno površino prostorov 351,80 m2. V objektu so: kletna etaža s pomožnimi prostori, pritličje z dnevnim delom in podstrešje z nočnim - spalnim delom hiše. Etaže so povezane z notranjim stopniščem. Kletna etaža je povezana po zunanjem pokritem stopnišču s pokrito teraso v nivoju pritličja.
V kleti objekta so kurilnica s pečjo za centralno ogrevanje na kurilno olje in prostorom za drva, klet - shramba ozimnice, pomožno kuhinjo in klubski prostor ter WC. V pritličju so dnevni prostori hiše: vetrolov, kuhinja s štedilnikom na drva, jedilnico, velikim dnevnim prostorom - dnevno sobo, kopalnica z WC, stopnišče in garaža. V nivoju pritličja je pokrita terasa, ki je povezana s dnevno sobo.
V mansardi - podstrešju so spalni prostori s prostorno spalnico, in še štirimi sobami, kopalnica in WC ter stopnišče.
Na dvoriščni strani hiše je pomožni objekt z vrtnim kaminom. Za hišo je zelo lepo urejen sadni in zelenjavni vrt, ki ju je v sušnem obdobju zalivati iz kapnice..
Prodajalec vzame v račun stanovanje v Ljubljani ali okolici ali pa stanovanje, apartma vikend na Krku ali v Istri.
Brez provizije za kupca!

Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.