ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

POSLOVNO-STANOVANJSKA HIŠA V NA IDILIČNI LOKACIJI

+
Cena:

190.000,00 €

DržavaPovršina
Slovenija418 m2
RegijaPovršina parcele
Savinjska418 m2
ObčinaLetnik izgradnje
Rečica ob Savinji1980
Naselje
Rečica ob Savinji
ID oglasa: 490281022-15

Ogled oglasa na strani ponudnika

V Rečici ob Savinji v naravnem in lepem okolju prodamo lepo vzdrževan stanovanjsko - poslovni objekt. Lokacija je lahko dostopna ter omogoča kvalitetno prebivanje časa novim lastnikom (bližina turističnih destinacij Golte, kamp Menina ter obilo sprehajalnih poti). Dostop do hiše je po asfaltni cesti ki je lepo vzdrževana ter pozimi redno čiščena.
Zaradi svoje zasnove je ta hiša odlična priložnost nakupa hiše ki zagotavlja tudi prostore za opravljanje poslovne dejavnosti ter tako bodočemu kupcu zadovolji tako bivanjske, kot tudi poslovne prostore
Velikost stanovanjsko - poslovnega objekta:
- Pritličje neto površina 85,20 m2
- Etaža 92,40 m2
- Mansarda 71,68 m2
- Delavnica 89,75 m2
- Delavnica nadstropje 79,06 m2
Stanovanjski objekt je bil zgrajen leta 1980 in je klasične opečne gradnje. Strešna konstrukcija je lesena dvokapnica krita z bramac kritino. V mansardnem delu stanovanjske hiše so naknadno vgrajena strešna okna. Osnovna okna so lesena (dvojna zasteklitev) s PVC eslinger roletami. Fasada je omet z bavalit zaključnim slojem. Ogrevanje celotnega objekta je centralno, plinska peč na kurilno olje.
Hiša je v celoti opremljena, prav tako je v celoti opremljena mansarda, ki predstavlja samostojno stanovanje opremljeno tako s sanitarnimi prostori, kot tudi kuhinjo in vsemi ostalimi funkcionalnimi prostori.
V letu 1990 je bil k stanovanjskemu delu narejen prizidek, tlorisne površine 15m x 6m, ki je v dveh etažah. Tudi ta objet ima opečnato zasnovo, strešna konstrukcija je enokapnica prav tako pokrita z bramac kritino. Okna so termopan z PVC ruletami. Tudi ogrevanje poslovnega dela objekta je radiatorsko - centralno.

Objekt je priključen na vso komunalno, energijsko ter telekomunikacijsko infrastrukturo.
Kupec ne plača provizije. Vljudno vabljeni na ogled!

Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.