ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

OBNOVLJENA PRITLIČNA HIŠA Z RAZGLEDOM V CIRKULANAH

+
Cena:

59.900,00 €

DržavaPovršina
Slovenija90 m2
RegijaPovršina parcele
Pomurje90 m2
ObčinaNaselje
CirkulaneCirkulane
Letnik izgradnje
1948
ID oglasa: 490151007-336

Ogled oglasa na strani ponudnika

V Gradiščah (občina Cirkulane), na enem od haloških gričev, z odprtim razgledom po sosednjih gričih in na Dravsko - ptujsko polje, prodamo hišo letnik 1948, ki se je nenehno obnavljala, skoraj vsako leto nekaj, skupne površine 90 m2, sestavljene iz pritličja in podstrešja. Stoji na 2.650 m2 delno stavbnega, v večini kmetijskega zemljišča, ki je v celoti ograjeno, delno na ravnem, ostalo pod naklonom. Preko lokalne ceste je še drugi del zemljišča v izmeri 5.670 m2, prav tako ograjeno, v glavnem kmetijskega, po vrhu tudi stavbnega, primerno za gradnjo, tudi s starejšim butanim objektom, ki služi kot kmetijski objekt - shramba. Skupno je torej zemljišča 8.320 m2, ki pa ga je možno kupiti tudi posamezno (deljeno).

V hišo, ki je ohranila nekaj starih detajlov in ki je dopolnjena z nekaj drobnarijami, ki odsevajo zgodovino, vstopimo skozi masivna vrata prav v tem stilu. Slednja nas povedejo v predprostor, od koder je naravnost kopalnica s tušem in WC-jem, na levo kuhinja z jedilnico, od tod spet na levo dnevna soba s krušno pečjo, naravnost otroška soba, na desno pa najprej spalnica, nato pa prehod v še eno večjo sobo za druženje, lahko se spremeni tudi v še eno spalnico ter izhodom na pokrito teraso. Iz prehoda vstop tudi na pohodno podstrešje, kjer je možno izdelati še kakšen prostor, v kolikor je potrebno.
Po tleh je keramika, ponekod izjemni, umetniško izdelani mozaiki, okna lesena termopan, streha betonska kritina, fasada demit (5 cm izolacije), butane stene oblečene v knauf, ogrevanje na elektriko, možnost na trdo gorivo, greznica. Aktivna elektrika in lokalni vodovod, zunaj tudi zbiralnik vode.

Pri hiši je še manjši gospodarski objekt, ki služi kot shramba. Skoraj celotno zemljišče na obeh straneh ceste je ograjeno, saj so čez leto naseljene ovce, ki skrbijo za »košnjo« trave, ob sami hiši pred vhodom je prijetna terasa s pristnimi lesenimi klopmi in mizo iz hlodovine, obdano z grmičevjem, ki poleti nudi odlično senco, zastira pogled iz ceste, hkrati pa med vejami nudi čudovit razgled.

Iščete udobno bivanje v mirnem zelenem okolju, ne povsem na samem, z osupljivim razgledom? Radi obdelujete vrt ali njivo, redite živali, uživate v zasajevanju in urejanju okolice z okrasnim grmičevjem ali sadnim drevjem? Tukaj vas čaka ogromno možnosti, da uresničite svoje ideje. Primerno za družine. Dobra 2 km do Cirkulan, 12 km do Vidma in 16 km iz Ptuja, odvisno v katero smer morate po opravkih, v šolo, vrtec, v trgovino, na pošto, v zdravstveni dom, na banko, na občino,… Vabljeni na ogled! PRIPOROČAMO NAKUP!

Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.