ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

150.000,00 €

DržavaPovršina
Slovenija155 m2
RegijaPovršina parcele
Podravska155 m2
ObčinaLetnik izgradnje
Ptuj2018
Naselje
Ptuj
ID oglasa: 490151034-116

Ogled oglasa na strani ponudnika

Posredujemo pri prodaji stanovanjski hiš v izgradnji. Na razpolago sta še dva trojčka, šest enot, vsaka v velikosti cca 155 m2.
Materiali uporabljeni pri gradnji: opečnata in protipotresna gradnja, streha enokapnica pokrita s pločevino, izolacijska fasada v 20 cm demit izvedbi, omet, estrihi, notranji opleski, 40 cm izolacija podstrehe z granitnimi okenskimi policami, kleparski izdelki iz barvane pocinkane pločevine, stavbno pohištvo v PVC izvedbi antracit barve (troslojni termopan), zunanje ALU rolete na električni pogon, priključki: elektrika, vodovod, telefon, KTV, kanalizacija, urejen dovoz ter plačane vse potrebne dajatve in prispevki, računalniška mreža, centralni sesalni sistem, gretje talno s toplotno črpalko, urejena predpriprava na klimo in alarm, urejeno pripadajoče dvorišče in položeni tlakovci
Pritličje hiše obsega: nadkrito garažo za dva avtomobila, utiliti s strojnico, wc, kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo povezano s prostorno teraso - delno nadkrito, stopnišče nadalje vodi v prvo nadstropje, kjer se nahajata dve otroški dobi, spalnica s prostorno garderobo, velika kopalnica z bano, tušem, bidejem, umivalnikom in wc.
Okolica hiše bo tlakovana in urejena. Hiše bodo vrisane v kataster stavb in zemljiškoknjižno proste bremen.
Cena posamezne hiše velikosti cca 155 m2 je od 150.000 EUR do 160.000 EUR NETO + 9,5 % DDV odvisno od pripadajočega zemljišča. Hiše bodo izgotovljene na ključ in predvidoma vseljive do sredine letošnjega leta - 2019.
Hiše se nahajajo na mirni lokaciji z dostopom z javne ceste in nedaleč od centra Ptuja. Vsa potrebna infrastruktura, vrtec, šola, trgovina je v neposredni bližini. Mirna lokacija, bližina mesta in kvalitetna gradnja so prednosti novega naselja, ki vas bodo prepričale.
PRIPOROČAMO!

Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.