ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

359.600,00 €

DržavaPovršina
Slovenija224 m2
RegijaPovršina parcele
MO Ljubljana224 m2
ObčinaNaselje
Moste-PoljeŠtepanjsko naselje
Letnik izgradnje
1890

ID oglasa: 490281022-52

Ogled oglasa na strani ponudnika

Ljubljana (Štepanjsko naselje - Litijska cesta) na odlični lokaciji ob glavni cesti je na voljo večstanovanjska hiša, ki poleg stanovanjskih površin ponuja tudi dodatni objekt, ki je zaradi svoje velikosti ter lokacije odličen za opravljanje storitvene - obrtniške dejavnosti.

Sama hiša v naravi predstavlja 3 enote (dvo in pol sobna stanovanja), ki bodočemu lastniku omogočajo tudi dejavnost oddajanja stanovanjskih prostorov za stalni, študentski ali turistični namen.
Osnovna zgradba je bila zgrajena leta 1890, vendar je bila v letih 1970 popolnoma renovirana ter dograjena ter redno vzdrževana ter negovana.
Hiša je centralno ogrevana ter je priključena na toplarno - daljinsko ogrevanje, poleg tega ima tudi dodatno centralno peč (popolnoma delujoča - trenutni lastnik je ne uporablja), prav tako ima samostojno centralno ogrevanje na kurilno olje tudi dodatni objekt.
Priključena je na vsa potrebna infrastrukturna omrežja, prav tako ima 3F priključek električne energije.
Zaradi svoje odlične lege ponuja vse privilegije življenja v centru mesta - 1,5 km; kot tudi hiter dostop do AC priključka 1 km ter zelenih površin.

Odlična priložnost za nakup večstanovanjskega objekta ali objekta za vašo poslovno dejavnost, ki je bremen ter dolgov prost ter možen takojšnjega prevzema.

Kupec ne plača provizije!!!


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.